Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гаджета на Преслава и Анелия се млатиха в дискотека

Як тупаник настана в заведение край морето, след като гаджето на Преслава Малката Бирма се закачило с бившия на Анелия, Иляка. Захвърчали чаши и чинии, а след това се размахали юмруци. Мъжете нямали нищо против един друг, но трябвало да се направят на кавалери и мачовци и да защитят честта на дамите на сърцето си и всеки да докаже на своята колко много я обича.

Грозната кавга станала в известна дискотека на Южното Черноморие. Преслава и Малката Бирма се прегръщали нежно и показно във ВИП сепаре, а Иляка бил в мъжка компания на маса, която се намирала близо до входа на заведението. Като си тръгвали, яко почерпеното ново гадже на Преслава се обърнало и подхвърлило доста неприлична шега по адрес на стария любовник на Анелия и за нея самата. Иляка, също солидно наквасен, забравил, че вече не е с Анелия и се развикал – ти за какъв се мислиш, че говориш така за моята Ани? И скочил да се бие с Малката Бирма, налитайки с къчове и юмруци.

Никой не отбелязал победна точка в мелето, защото сервитьорите разтървали двамата, преди зъбите им да паднат на пода на заведението. Преслава изгледала битката хладнокръвно, не се намесила, дори не се разпискала истерично, като всяка жена. Присъстващи в дискотеката мислят, че тя е насъскала приятеля си да натупа Иляка. Тя не обича Анелия, не защото едната пее по-добре от другата, а защото са стари съперници. И двете имали интерес към сърцето, или по-скоро към портфейла на Коко Динев, но Анелия спечелила битката. Временно.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/uw0ON1hFiiA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *