Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лияна разкри: Бивше гадже- мутра ме пребиваше и унижаваше преди Махмуд

Ваня Лияна малтретиранеБлизък мъж на певицата Лияна я малтретирал жестоко преди години. Това не бил Махмуд, уточни тя, но не каза и името му.

Този спомен се събуди, когато трябваше да й отрежат част от косата. Тя цялата настръхна като видя ножицата, а след приключването на мисията се разплака. Никой не можеше да я успокои, тя се тресеше и трепереше и беше изпаднала в шок.

Ваня Червенкова я отведе в леглото й в спалнята и се опита да я утеши, но певицата продължаваше да ридае. Нищо, пак ще порастне, тешеше я Ваня. Ти не разбираш ли, не ми е за отрязаната коса в момента, хълцаше Лияна. Просто като видях ножицата и нещо в мен настръхна и избухна. Едва се сдържах да не се разпищя там, докато Мариян съвсем внимателно ме стрижеше. Аз не виждах него, а виждах един мъж, който също взе ножица и посегна към косата ми с изкривено от ярост лице.  И това се случи пред хора. Беше много страшно и много унизително.Лияна красива Оттогава не съм давала да ми докосват косата и да насочват ножици към нея. Обхваща ме аски страх, паника, задушавам се.  Ходя разбира се на фризьори, но само при жени и само да ми оправят цвета. Никога не давам да ме стрижат. Оттогава не съм си пипнала косата. Виж колко е дълга.

Спокойно, мила! Поне не са те били. Знаеш ли колко жени у нас са обект на домашно насилие. Всяка трета! Ходят с белези не само в душата, но и по лицата, по ръцете, навсякъде. А мен питаш ли ме? Когато ме стреляха и паднах цялата в кръв в краката на дъщеря си? Едва оживях. Това, според теб, не е ли травма за цял живот, запита Ваня, а Лияна я загледа стреснато. В това време миротворецът Мариян пристигна с чаша билков чай да  утеши певицата, но като видя какво е положението, изтърча и направи чай и на Ваня Червенкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *