Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гадост! Мишки налазиха дечица в детска градина

Мишки нападнаха детска градина

Дребни гризачи влудиха дечица и възпитателки в детска градина в Асеновград. Побеснели и угрижени майки побързаха да  съобщят на местната администрация за невижданото нашествие на мишки, което смущава хлапетата им. Родителките са още по – бесни от факта, че от въпросното заведение им обещават, че ще се опитат да отстранят проблема, а междувременно неколцина от майките са чули разговор между персонала, от който е станало ясно, че не само, че няма начин от градината да се справят с дребните гризачи, но и най –  вероятно техният брой ще се увеличи.

Дечицата играят сред гризачи….

Този факт родителките установили, тъй като от чутото разбрали, че в градината няма налични санитарни материали, както и пари, за да се справят с нашествието на животинките, които пренасят най – различни зарази. Всъщност родителите на драго сърце биха дали необходимите парични средства, за да може децата им да получат нормална среда за пребиваване, но  новоизлюпеният градоначалник  д-р Емил Караиванов изрично забрани тази практика.

Караиванов счита, че отпуснатите  средства на детските градини са абсолютно достатъчни и по никой повод такива не бива да бъдат търсени от родителите.  След този случай, става ясно, че властта отново не си е направила добре сметките, а от това този път страдат невръстните дечица на  асеновградчани, които ходят на детска заедно с вървулица опасни за здравето им мишки.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *