Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сензация в научните среди: Първият лосион срещу бели коси „Restart-1-2“ вече е факт!

restart-1-2

Лосионът срещу бели коси „Рестарт- 1-2“

Благодарение на научните достижения в областта на стволовите клетки, учените най-сетне разработиха и формула за пълно възстановяване естествения цвят на побелелите коси. Нейното име е „Restart-1-2” и от два месеца вече е в България. Революционният продукт „Рестарт” възстановява безкомпромисно цвета на косъма във всичките му генетично заложени нюанси. „Рестарт-1-2” не е боя, нито изкуствено създадения пигмент, благодарение на който продуктите до момента постигаха някакви временни резултати.

Единствено и само този лосион по уникален начин провокира синтеза на меланин. И така тялото ни само подновява производството на пигмента, който оцветява косъма. Изследванията до момента показват, че в 95 % от случаите на третиране с „Рестарт”, се наблюдава пълно и трайно възстановяване естествения цвят на косата. Продуктът се състои от две шишенца: „Рестарт-1” и „Рестарт-2”, които се използват последователно в продължение на 2 месеца. Всяко от тях е по 250beli2 мл.- с различно съдържание и изцяло от природни продукти.


СЪДЪРЖАНИЕ:
„Рестарт-1”: пантенол, анетол, кофеин, холин, метионин, кореандър, лен, невен, папаин, цинк.
„Рестарт-2″: витамин D, цистеин, лизин, леводопа, бромелайн, черен пипер, жълт кантарион и още три съставки, които са патентна тайна.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Продуктът е подходящ за прилагане както от мъже, така и от жени. 1-2 пъти дневно 10 мл. от лосиона се втриват в корените на косата, като се внимава течността да не попада в очите. Отмива се след 15- 20 минути. Лосионът се третира като се започне с „Рестарт-1”– първи месеца. И се продължи с „Рестарт-2”– втори месец.

Продуктите „Рестарт-1“ и „Рестарт-2“ се продават в комплект. Количеството на всяко от двете шишенца е 250 мл. Общата им цена е 57 лв. Доставят се по куриер на посочен от вас адрес. Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни от момента на поръчката, в часовия пояс от 9 до 17 часа.

С революционния лосион за пълно възстановяване естествения цвят на косата „Рестарт-1-2” можете да се снабдите чрез поръчка ТУК:

buton-porachki

Или на телефон : 0876 293 933

ЕТО КАК СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЛОСИОНА „РЕСТАРТ“ ОПИСВАТ СВОЕТО ТВОРЕНИЕ!- ВИЖ ИНТЕРВЮТО:

Твърдите, че сте създали първия в света лосион за трайно възстановяване естествения цвят на косата. Как го постигнахте?

– С напредъка на научните изследвания , по специално- в стволовите клетки и техните частни форми, си създадохме цялостен поглед за диференцирането и работата на човешкия меланоцит- (клетката, която произвежда меланин, който е пигмента, отговарящ за цвета на косата). Изследванията ни продължиха 5 години и бяха в две посоки- 1- как да насърчим организма да създава нови меланоцити от т.нар. меланобласти. До момента имаше колебания в научните среди кой е източника, който произвежда меланоцитите, отговорни за създаването на космения цвят. Установихме, че това са клетки, които изграждат обвивката на нервните клетки. Ние ги наричаме- родови стволови клетки. Докато се превърнат в меланоцит, те минават през 4 етапа на развитие. Затова и продукта се състои от две отделни шишенца. Първото, наречено от нас Рестарт-1, активира тези четири етапа, така че родовата клетка да се превърне в меланоцит. Второто шишенце е свързано с втория етап на търсене в нашите изследвания. А именно- да провокираме новосъздадената меланоцитна клетка да произвежда меланин. Както и това- да се отблокираме и съживим вече съществуващите в корена на косъма стари меланоцитни клетки.

– Коя е причината за побеляването на косата и това признак на стареене на организма ли е?

– Причинителите са няколко. Меланина и адреналина се произвеждат от една и съща аминокиселина. И когато организма е в силен стрес, за да го преодолее, той започва да произвежда свръхколичества адреналин, като „забравя“ за меланина. А завишените количества адреналин пък блокират клетките, които произвеждат меланин. Другата причина е свързана с ензимите. С напредването на възрастта тялото започва да произвежда все по-малки количества от следните три ензима: тирозиназа, каталаза, метионин сулфооксид редуктаза, последните два от които, като са по-малко, не могат да отстранят натрупаните свръхколичества перхидрол в клетката. И перхидрола поврежда ензима тирозиназа, главен отговорник за производството на меланин. Или казано с други думи- първата причина за побеляване на косата е свързана със стреса, а втората- със стареенето на организма. Продуктите „Рестарт-1“ и „Рестарт-2“ помагат срещу обезцветяване на косата и в двата случая. А освен това те възвръщат и нейния първоначален цвят.

– Съдържание на двата продукта.

– Рестарт-1 се състои от пантенол, анетол, кофеин, холин, метионин, кореандър, лен, невен, папаин, цинк.
– Витамин D, цистеин, лизин, леводопа, бромелайн, черен пипер, жълт кантарион. В Рестарт-2 сме използвали и две съставки, които са професионална тайна. Можем само да кажем, че те също са на природна основа.

– За колко време косата възвръща напълно естествения си цвят?

Изследванията показват, че в 95 % от случаите имаме репигментация- тоест- трайно възстановяване на естествения цвят- при употреба от един до три курса на третиране. Смея да кажа, че подобни резултати са невиждани до момента в световен мащаб. Най-дългия курс на третиране с „Рестарт” е- три пъти по две шишенца, или общо 6 месеца. Продуктът е един, но е разделен в две шишенца- с различно по състав и функции съдържание. Един курс на третиране трае два месеца, като първия месец се третира с „Рестарт-1“, а втория- с „Рестарт-2“. Новопоникналата коса е пигментирана в естествените си нюанси.

Начин на употреба:
И двете шишенца имат еднакъв начин на употреба. Два пъти дневно по 7 мл. от лосиона се втриват в корените на косата, като се внимава течността да не попада в очите. Главата може да се измие, но не по-рано от 30 минути след намазването.

– Продуктът е универсален за прилагане както от мъже, така и от жени.

Постигането на естествената пигментация не е само въпрос на суета. Според някои теории меланина е едно от най-важните вещества в човешкия организъм- защитава от рак и участва в естествения имунитет на организма.

– С какво Рестарт 1 и 2 превъзхожда останалите продукти от този клас?

– Въпросът е безсмислен, защото до момента не се е появявал продукт с подобна претенция, като тази на „Рестарт”. Има сполучливи идеи в тази посока, но те имитират естествената пигментация чрез някакъв вид по-трайна боя, която, обаче впоследствие пада. Но няма нищо общо с естествения пигмент- нито естетически, нито физиологично.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

12 кометара за Сензация в научните среди: Първият лосион срещу бели коси „Restart-1-2“ вече е факт!

 1. Yordan Отговор

  12.04.2014 в 13:33

  kajetemi sled spiraneto da tretiram kosta s preparata sled vreme otnovoli se vuzvrushtat stariat cviat ili NE

 2. Рестарт отговор: Отговор

  05.02.2015 в 1:40

  „Рестарт-1-2“ няма поддържащи функции. Веднъж постигнат, резултата с пигментираната коса си остава във времето.

  • Анонимен Отговор

   08.12.2018 в 18:41

   Здравейте, може ли по време на курса косата да се третира с къна или шампоан оцветител?

 3. б.тодоров Отговор

  14.03.2015 в 19:14

  кажете ми когато постигна желания ефект на естествен цвят на косата както пише.След колко време ще трябва да използвам препарата отново.с една опаковка ще постигна ли желания ефект и каква е цената и благодаря.

 4. Иванова Отговор

  10.09.2015 в 13:17

  А от каква възраст може да се използва най-рано ? Подходящо ли е за деца- и от колко години? Благодаря.

 5. Жоро Отговор

  17.04.2016 в 13:42

  Никои нищо не казва…

 6. Ан Отговор

  23.06.2016 в 9:27

  Кои са тези учени и научни среди? Бихте ли ги цитирали, моля?

  Коя фирма сте?
  Кой е производителя?

 7. Петър Драгнев Отговор

  01.05.2017 в 1:21

  До Ан: Фирмата е: „ЕФЕКТ ФАРМА“ ЕООД. Купих си лосиона от тази фирма и трябва да ви кажа, че резултата от действието на този лосион никак не е лош. Пигментира косата и цвета се запазва за доста дълъг период от време. За другите ви въпроси отговор нямам.

 8. ДАНИЕЛА Отговор

  21.02.2018 в 14:33

  ПРЕКРАСЕН ЛОСИОН.ВЪРНА ЕСТЕСТВЕННИЯТ ЦВЯТ НА КОСАТА НА МЕН И МЪЖЪТ МИ ЗА ДВА МЕСЕЦА.
  ПРЕКРАСНИ СПОСОБНИ ХОРА. БЛАГОДАРИМ ВИ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ.

 9. Радостина Отговор

  08.12.2018 в 18:43

  Даниела, споделете повече за ефекта който постигнахме, и до каква степен ви беше побеляла косата

 10. Радостина Отговор

  08.12.2018 в 18:43

  Даниела, споделете повече за ефекта който постигнахте, и до каква степен ви беше побеляла косата

 11. Анонимен Отговор

  17.03.2019 в 10:33

  Вече съм на половината от второто шишенце и все още няма резултат,след колко време се наблюдава пигментация на косата?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *