Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сензация в научните среди: Първият лосион срещу бели коси „Restart-1-2“ вече е факт!

restart-1-2

Лосионът срещу бели коси „Рестарт- 1-2“

Благодарение на научните достижения в областта на стволовите клетки, учените най-сетне разработиха и формула за пълно възстановяване естествения цвят на побелелите коси. Нейното име е „Restart-1-2” и от два месеца вече е в България. Революционният продукт „Рестарт” възстановява безкомпромисно цвета на косъма във всичките му генетично заложени нюанси. „Рестарт-1-2” не е боя, нито изкуствено създадения пигмент, благодарение на който продуктите до момента постигаха някакви временни резултати.

Единствено и само този лосион по уникален начин провокира синтеза на меланин. И така тялото ни само подновява производството на пигмента, който оцветява косъма. Изследванията до момента показват, че в 95 % от случаите на третиране с „Рестарт”, се наблюдава пълно и трайно възстановяване естествения цвят на косата. Продуктът се състои от две шишенца: „Рестарт-1” и „Рестарт-2”, които се използват последователно в продължение на 2 месеца. Всяко от тях е по 250beli2 мл.- с различно съдържание и изцяло от природни продукти.


СЪДЪРЖАНИЕ:
„Рестарт-1”: пантенол, анетол, кофеин, холин, метионин, кореандър, лен, невен, папаин, цинк.
„Рестарт-2″: витамин D, цистеин, лизин, леводопа, бромелайн, черен пипер, жълт кантарион и още три съставки, които са патентна тайна.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Продуктът е подходящ за прилагане както от мъже, така и от жени. 1-2 пъти дневно 10 мл. от лосиона се втриват в корените на косата, като се внимава течността да не попада в очите. Отмива се след 15- 20 минути. Лосионът се третира като се започне с „Рестарт-1”– първи месеца. И се продължи с „Рестарт-2”– втори месец.

Продуктите „Рестарт-1“ и „Рестарт-2“ се продават в комплект. Количеството на всяко от двете шишенца е 250 мл. Общата им цена е 57 лв. Доставят се по куриер на посочен от вас адрес. Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни от момента на поръчката, в часовия пояс от 9 до 17 часа.

С революционния лосион за пълно възстановяване естествения цвят на косата „Рестарт-1-2” можете да се снабдите чрез поръчка ТУК:

buton-porachki

Или на телефон : 0876 293 933

ЕТО КАК СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЛОСИОНА „РЕСТАРТ“ ОПИСВАТ СВОЕТО ТВОРЕНИЕ!- ВИЖ ИНТЕРВЮТО:

Твърдите, че сте създали първия в света лосион за трайно възстановяване естествения цвят на косата. Как го постигнахте?

– С напредъка на научните изследвания , по специално- в стволовите клетки и техните частни форми, си създадохме цялостен поглед за диференцирането и работата на човешкия меланоцит- (клетката, която произвежда меланин, който е пигмента, отговарящ за цвета на косата). Изследванията ни продължиха 5 години и бяха в две посоки- 1- как да насърчим организма да създава нови меланоцити от т.нар. меланобласти. До момента имаше колебания в научните среди кой е източника, който произвежда меланоцитите, отговорни за създаването на космения цвят. Установихме, че това са клетки, които изграждат обвивката на нервните клетки. Ние ги наричаме- родови стволови клетки. Докато се превърнат в меланоцит, те минават през 4 етапа на развитие. Затова и продукта се състои от две отделни шишенца. Първото, наречено от нас Рестарт-1, активира тези четири етапа, така че родовата клетка да се превърне в меланоцит. Второто шишенце е свързано с втория етап на търсене в нашите изследвания. А именно- да провокираме новосъздадената меланоцитна клетка да произвежда меланин. Както и това- да се отблокираме и съживим вече съществуващите в корена на косъма стари меланоцитни клетки.

– Коя е причината за побеляването на косата и това признак на стареене на организма ли е?

– Причинителите са няколко. Меланина и адреналина се произвеждат от една и съща аминокиселина. И когато организма е в силен стрес, за да го преодолее, той започва да произвежда свръхколичества адреналин, като „забравя“ за меланина. А завишените количества адреналин пък блокират клетките, които произвеждат меланин. Другата причина е свързана с ензимите. С напредването на възрастта тялото започва да произвежда все по-малки количества от следните три ензима: тирозиназа, каталаза, метионин сулфооксид редуктаза, последните два от които, като са по-малко, не могат да отстранят натрупаните свръхколичества перхидрол в клетката. И перхидрола поврежда ензима тирозиназа, главен отговорник за производството на меланин. Или казано с други думи- първата причина за побеляване на косата е свързана със стреса, а втората- със стареенето на организма. Продуктите „Рестарт-1“ и „Рестарт-2“ помагат срещу обезцветяване на косата и в двата случая. А освен това те възвръщат и нейния първоначален цвят.

– Съдържание на двата продукта.

– Рестарт-1 се състои от пантенол, анетол, кофеин, холин, метионин, кореандър, лен, невен, папаин, цинк.
– Витамин D, цистеин, лизин, леводопа, бромелайн, черен пипер, жълт кантарион. В Рестарт-2 сме използвали и две съставки, които са професионална тайна. Можем само да кажем, че те също са на природна основа.

– За колко време косата възвръща напълно естествения си цвят?

Изследванията показват, че в 95 % от случаите имаме репигментация- тоест- трайно възстановяване на естествения цвят- при употреба от един до три курса на третиране. Смея да кажа, че подобни резултати са невиждани до момента в световен мащаб. Най-дългия курс на третиране с „Рестарт” е- три пъти по две шишенца, или общо 6 месеца. Продуктът е един, но е разделен в две шишенца- с различно по състав и функции съдържание. Един курс на третиране трае два месеца, като първия месец се третира с „Рестарт-1“, а втория- с „Рестарт-2“. Новопоникналата коса е пигментирана в естествените си нюанси.

Начин на употреба:
И двете шишенца имат еднакъв начин на употреба. Два пъти дневно по 7 мл. от лосиона се втриват в корените на косата, като се внимава течността да не попада в очите. Главата може да се измие, но не по-рано от 30 минути след намазването.

– Продуктът е универсален за прилагане както от мъже, така и от жени.

Постигането на естествената пигментация не е само въпрос на суета. Според някои теории меланина е едно от най-важните вещества в човешкия организъм- защитава от рак и участва в естествения имунитет на организма.

– С какво Рестарт 1 и 2 превъзхожда останалите продукти от този клас?

– Въпросът е безсмислен, защото до момента не се е появявал продукт с подобна претенция, като тази на „Рестарт”. Има сполучливи идеи в тази посока, но те имитират естествената пигментация чрез някакъв вид по-трайна боя, която, обаче впоследствие пада. Но няма нищо общо с естествения пигмент- нито естетически, нито физиологично.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

19 кометара за Сензация в научните среди: Първият лосион срещу бели коси „Restart-1-2“ вече е факт!

 1. Yordan Отговор

  12.04.2014 в 13:33

  kajetemi sled spiraneto da tretiram kosta s preparata sled vreme otnovoli se vuzvrushtat stariat cviat ili NE

 2. Рестарт отговор: Отговор

  05.02.2015 в 1:40

  „Рестарт-1-2“ няма поддържащи функции. Веднъж постигнат, резултата с пигментираната коса си остава във времето.

  • Анонимен Отговор

   08.12.2018 в 18:41

   Здравейте, може ли по време на курса косата да се третира с къна или шампоан оцветител?

 3. б.тодоров Отговор

  14.03.2015 в 19:14

  кажете ми когато постигна желания ефект на естествен цвят на косата както пише.След колко време ще трябва да използвам препарата отново.с една опаковка ще постигна ли желания ефект и каква е цената и благодаря.

 4. Иванова Отговор

  10.09.2015 в 13:17

  А от каква възраст може да се използва най-рано ? Подходящо ли е за деца- и от колко години? Благодаря.

 5. Жоро Отговор

  17.04.2016 в 13:42

  Никои нищо не казва…

 6. Ан Отговор

  23.06.2016 в 9:27

  Кои са тези учени и научни среди? Бихте ли ги цитирали, моля?

  Коя фирма сте?
  Кой е производителя?

 7. Петър Драгнев Отговор

  01.05.2017 в 1:21

  До Ан: Фирмата е: „ЕФЕКТ ФАРМА“ ЕООД. Купих си лосиона от тази фирма и трябва да ви кажа, че резултата от действието на този лосион никак не е лош. Пигментира косата и цвета се запазва за доста дълъг период от време. За другите ви въпроси отговор нямам.

 8. ДАНИЕЛА Отговор

  21.02.2018 в 14:33

  ПРЕКРАСЕН ЛОСИОН.ВЪРНА ЕСТЕСТВЕННИЯТ ЦВЯТ НА КОСАТА НА МЕН И МЪЖЪТ МИ ЗА ДВА МЕСЕЦА.
  ПРЕКРАСНИ СПОСОБНИ ХОРА. БЛАГОДАРИМ ВИ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ.

 9. Радостина Отговор

  08.12.2018 в 18:43

  Даниела, споделете повече за ефекта който постигнахме, и до каква степен ви беше побеляла косата

 10. Радостина Отговор

  08.12.2018 в 18:43

  Даниела, споделете повече за ефекта който постигнахте, и до каква степен ви беше побеляла косата

 11. Анонимен Отговор

  17.03.2019 в 10:33

  Вече съм на половината от второто шишенце и все още няма резултат,след колко време се наблюдава пигментация на косата?

 12. Tinka Отговор

  16.04.2019 в 20:03

  Колко време след приключване на курса с лосионите, косата започва да се пигментира, защото вече една седмица откакто съм го спряла и няма никакъв ефект?

 13. Весела Отговор

  17.04.2019 в 15:13

  При мен бялата коса започна да се пигментира на втория месец. Но един комплект изобщо не беше достатъчен. До постигането на по сериозен резултат използвах още два комплекта Рестарт. Може да съм слагала и в по голямо количество, но азедно шишенце от комплекта го изразходвах за 20 дни – за толкова ми стигаше.

 14. Tinka Отговор

  19.04.2019 в 19:53

  Весела, може ли да споделите, малко повече информация относно това как го използвахте, с отиване, или на чиста коса, и запазва ли се ефекта на пигментираната коса?Ще трябва и аз да поръчам още един комплект.

 15. Tinka Отговор

  19.04.2019 в 19:54

  Весела, може ли да споделите, малко повече информация относно това как го използвахте, с отиване, или на чиста коса, и запазва ли се ефекта на пигментираната коса?Ще трябва и аз да поръчам още един комплект., може и да не съм го използвала правилно.

 16. Tinka Отговор

  19.04.2019 в 19:57

  И можете ли да споделите до каква степен ви е бяла косата

 17. Анонимен Отговор

  05.06.2019 в 21:27

  пълен боклук не се подвеждайте

 18. Анонимен Отговор

  03.07.2019 в 20:50

  ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА УЧРЕДИМ ГРАЖДАНСКИ ПАРЛАМЕНТ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ САМО ТАКА ЩЕ ВЪРНЕМ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ВЪСТАВАЙ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *