Футболния талант Атанас Курдов пред фалит! Губи всичките си спестявания от „Баер Леверкузен” на комар!

0
kurdov1
Атанас Курдов

Вместо блестяща футболна кариера ала Стоичков, един млад български талант е на път да опропасти живота си заради опасна страст. Атанас Курдов, който в момента се изявява в германския футболен тим „Баер–Леверкузен„, се е разболял от една от най-опасните болести – пристрастяване към хазарта. Дори Световната здравна организация вкара това пристрастяване в списъка на толкова опасните, колкото са и пристрастяванията към алкохола и дрогата.

Желанието му да върти машинките и рулетките е толкова неудържимо, че Курдов при всеки почивен ден вместо да се възстановява за следващите усилни тренировки на игрището, взима самолет и пристига в България. Но не от любов към някоя нашенска хубавица, а заради страстта си към комара.

kurdov2
Курдов "Байер - Леверкузен"

Атанас Курдов се облича смотано, за да не привлича внимание и за да се смеси с тълпата. Отива в първата игрална зала и похарчва всичко заработено на футболното игрище. Дори не си прави труда да ходи в някоя банка и да чейнчи парите. Плаща на крупиета направо в евро. И губи ли, губи… Иначе обещаващото футболно момче от Пловдив до такава степен е затънало, че и изкарваните в Германия пари не му достигат, за да удовлетворява пагубната си страст.

Той дължи пари на не един и двама свои приятели. Преди време автоджамбази му свиха БВМ-то. По-късно то беше намерено и върнато. Сега вече мнозина се питат: открадната ли беше наистина колата му, или просто беше „запорирана” от далите му заеми, които по някакъв начин искаха да си гарантират връщането на парите? Можем само да гадаем. Все пак самото връщане на германското возило май дава верния отговор. Колцина в България, на които са им били откраднали колите, са имали това щастие – да им ги върнат?… skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *