Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Фурия! Петя Буюклиева шамароса мъжа си в ефир

Петя БуюклиеваПетя Буюклиева изпадна в поредната си нервна криза, изля порой сълзи  и удари  шамар на съпруга си Тони.

Той не реагира по български, а по джентълменски. Вместо да й върне шамара, за да дойде тя на себе си, той овладя стреса и гнева си и си тръгна, заразвяйки я сама  в гримьорната, където тя продължи да беснее и да плаче.

Явно певицата с толкова много награди и самочувствие не може да понесе изолацията в „Музикална академия“, не може да понесе затвореното пространство, критиките на журито и ниския рейтинг, който й дават зрителите. Тя непрекъснато рони сълзи, изпада в нервни състояния, сърди се, кара се с другите, или се затваря в себе си.

Тя е единствената привилегирована, чийто съпруг може да й идва на гости два пъти седмично. Вместо да потърси съвет от него обаче, тя го използва за боксова круша и му залепи силна плесница. Той завърши посещението си бесен и не е ясно дали ще дойде пак. Тони беше дошъл със съвет да се вземе в ръце и да спре да рони сълзи. Петя Буюклиева1Вън това изглежда ужасно, каза й той. Помисли си как реагират родителите ни, които са възрастни и нямат идея, че това е игра. Те  виждат, че страдаш и страдат самите те.  Думите му не достигнаха до нея и тя избухна срещу него.

Тони е студентската й любов и двамата имат щастлив брак вече 30 години. Влюбили се още като студенти в Консерваторията и оттогава се обичат всеотдайно. Дори единственият им син е кръстен на него. Това явно е първото сериозно препятствие пред тях. Петя надцени силите си, че може да изържи на гаврите на Фънки и на злобата на останалите си колеги.

Предаването, замислено уж като честна надпревара, всъщност е един идиотски формат, в който звездите се поставят в различна светлина, изолирани, поставени в ужасни условия със свалено лустро. Форматът унижава любимците на публиката, смятат зрители, които вече са отвратени от сцените. Операторите дебнат кой ще падне духом и веднага започват да въртят кадрите по телевизията и смачкват цялото му достойство.  Ако е само музикално състезание, защо са затворили сводолюбиви певци в една къща като овце, питат зрители. Това все пак не е БИГ Брадър, категорични са те. А униженията тепърва започват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Фурия! Петя Буюклиева шамароса мъжа си в ефир

  1. Зако Отговор

    08.10.2013 в 18:15

    Ами то това не е предаване, а издевателство над певците. Те са хора с нежни души, защо са ги сложили в карцера?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *