Фолкпевицата Мелиса ще се бори за сърцето на Пацо

0

ВЕНЕТА И ДВОЙНИЧКАВесела и остроумна шега е устроила Венета Райкова на подопечния си Пацо, на когото търси съпруга. След като се сгромолясаха всичките й предложения, а гълъбовският плейбой все не харесваше нещо у дамите, които му се предлагаха на тепсия, Райкова е решила да спретне суперномер на Пацо.

За него си е виновен самият той, като каза, че жената трябва да е хубава като Венета. Тогава тя спипала певицата Мелиса, с която донякъде имат еднакви черти и я облякла като себе си. Гримът им ще е еднакъв, прическите също. Любопитно ще е след като Мелиса поиска да стане булка на Пацо, какъв предлог да откаже ще намери той. Цялото предаване е един симпатичен фарс, а на героя му е наредено да намира кусури на всяка, защото иначе епизодите ще свършат.

Отказът му се отдава по естествен начин. Пацо реве1Брадърът е толкова самовлюбен и с такова високо мнение за себе си, че всички му се виждат недостойни за царствената му особа. Очите си харесвам, лицето си харесвам, косата си харесвам, тялото ми е хубаво – изрецитира като един Хамлет той, когато бе арестуван и говореше сам на себе си. И като съм толкова хубав, не разбирам какво не ми харесват жените. В същото време те не го искат, а той има високи критерии спрямо тях. Една била сбръчкана, друга грозна, на трета й висяло дупето, на четвърта бюстът не вървял метър пред нея. Капризите му нямат край и вече всички мераклии да го оженят вдигнаха ръце.

В същото време в дискотеката на Коцето Пацо започна да забива дами за по една нощ, но незнайно по какви причини те си тръгват на другия ден и не искат да повторят изживяването. Той пък с нова доза самочувствие твърди, че сам ги зарязва. И до последно не е ясно кой кого. Но красавецът е готов за все по-нови и нови подвизи, докато най-после някоя оцени всичките му достойнства и се съгласи да живее в стаята му в Гълъбово.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aAaANNcTtkU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *