Фолк звездата Джорджиа претърпя животоспасяваща операция

1
Джорджиа

Поп – фолк звездата Джорджиа в момента се бори за живот в известна пловдивска болница. Певицата претърпя изключително тежка и неотложна операция, а в късния следобед все още не бе излязла от упойката. Това стана ясно от публикация в нейната Фейсбук страница, на която десетки верни почитатели изразиха съпричастност към нейната болка.

По време на хирургическата интервенция, на Джорджиа са отстранени апендиксът и яйчниците, а в болницата е влязла заради много тежка форма на перитонит. Операцията е проведена от екип специалисти, които са положили всички усилия, за да направят и невъзможното.

Джорджиа

Вероятно Джорджиа ще се съвземе след операцията, но заради отстраняването на яйчниците никога няма да може да има деца. За нейно щастие, тя вече има едно малко момиченце Алиа, което в момента е на около две годишна възраст. Лошата новина бе потвърдена и от продуцентите „Диапазон рекърдс”, които обещаха повече подробности в следващите дни.

„Скъпи приятели и съмишленици, днес научихме за бедата, сполетяла нашата Джорджиа. Цял екип от лекари се борят за нейния живот в Пловдив, след тежка форма на перитонит. Бог да е с теб!”

Виж видео на Джорджиа:

http://www.youtube.com/watch?v=k9MuZxzYV8g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *