Фолк певицата Татяна вдига 55 кила от лежанка

0

Татяна вае тяло на нимфа в салона за фитнес

Татяна
Татяна

Певицата Татяна вае прекрасните си форми в залата за фитнес. Самата красавица разказа, че не може да живее без спорт и ежедневно ходи да вдига щанги, играе на боксов чувал, а за добро настроение прави кардиотренировки поне два пъти в седмицата.

„Не мога без спорта. В музиката се крие тайната на моя живот, но тренировките във фитнеса са моят допинг. Без тях аз не мога и имам чувство, че ако ми се наложи в няколко поредни дни да не вдигам, това ще промени изцяло целия ми живот”, сподели Татяна.

Татяна
Татяна

Певицата допълва, че до момента рекордът ѝ за избутване от лежанка е серия от 6 повторения с 55 килограма – точно колкото нейното лично тегло. Поради изравняването на тежестите винаги има партньор който да я пази, защото се страхува от контузии. Освен това спазва специална диета, която е оптимизирана за поддържане на подходящи мускулни нива и изгаряне на излишните мазнини.

Припомняме, че Татяна обожава да си прави татуировки. След последното си посещение в САЩ тя се върна с нова картинка върху тялото, която ще ѝ помогне завинаги да запази прекрасния спомен от това изключително успешно турне. По време на престоя си там, тя не изпусна шанса да разгледа историческите и културни забележителности, както и да си купи няколко смайващи тоалета.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=CpcQF5sZ-jM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *