Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Фолк певицата Кати пребивана от мъжа си преди развода

Кати

Поп – фолк певицата Кати ставала жертва на жестоко домашно насилие и редовно била пребивана от бившия си съпруг. За това разказаха приятелки на звездата от близкото минало и допълниха, че Николай буквално искал да я смаже физически и психически. Само преди три дни две от другарките й отишли до тях да я поканят на кафе, на Кати така и не посмяла да си покаже носа на улицата.

Пред тях опитала да мине с обяснението, че има гости от Червен бряг и не се чувства добре, но докато разговаряли през прозореца, бдителните дами забелязали големи синявици под очите и по скулите. Тогава те се усетили, че от две седмици Кати въобще отказвала да излиза навън и дори доста често не вдигала мобилния си телефон. Вместо нея на апарата отговарял Николай и отсичал, че тя не може да говори в момента.

Кати

„Да се надяваме, че няма да й се случи нищо по – лошо от побоя. Дълго време тя ни споделяше за раздялата си с него и за караниците им заради детето. Пред нас разкри, че Николай поставил изрични условия да не се показва по никакви светски събития, ако иска да получи малкия обратно” – разказва една от най – близките й приятелки, която обаче крие името си, за да не яде бой от разбеснелия се съпруг.

Николай окончателно отне детето им от Кати, когато тя официално съобщи за тяхната раздяла. Тръгнаха и слухове, че възнамерява да я изгони на улицата и да не й даде дори и един лев, за да се интегрира в обществото като свободна жена.

Кати по принцип имала проблеми с ревността на Николай от дълги години, а когато била поп – фолк звезда нещата често излизали тотално от контрол. Той редовно налитал да я шамари дори и пред хората, ако по време на изпълнение някой фен си позволявал да я заговори. Предпочитал да я държи в изолация от целия свят, за да е в състояние да я манипулира както си ще.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=QJpm5As40oI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *