Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Фитнес центъра на Гълъбин Боевски – депо за забранени препарати?

Гълъбин Боевски

Нищо чудно освен в трафик на дрога Гълъбин Боевски да се окаже забъркан и в търговия със забранени препарати, алармират криминалисти. Много вероятно е фитнес центъра на олимпийския  ни шампион по вдигане на тежести да излезе просто едно депо от огромна трансгранична мрежа за трафик на допинг както на територията на страната ни, така и на ЕС.  “ В залите за фитнес и културизъм се вихри такъв черен пазар за стимуланти, за който ви  е бедна фантазията“, констатират още специалистите. Някои от предлаганите съвсем свободно стимуланти в центъра на Боевски отдавна са строго забранени на територията на Франция и Белгия,  но  спокойно могат да се намерят както на нашия пазар, така и в други страни от Източна Европа.

Гълъбин Боевски в компанията на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов

Във фитнес залата на Боевски редовно могат да бъдат засечени лица, които се зобят с метандростенолон, тестостерон, хормони за растежа и редица темподобни медикаменти. Това естествено освен солидна сума пари коства на неблагоразумните клиенти преди всичко здравето им. Момичетата, които са решили да ваят завидни форми с помощта на опасните стимуланти първо се сдобиват със солидни мустаци, а по – късно и  със сериозни увреждания на половите органи. Същото важи с пълна сила и за юначагите,  жадни за мускули  –  първо им шурва кръв от носа, след което телата им атрофират, а тепърва започват проблемите им при уриниране.

Най – често фитнес инструкторите в залите на Боевски и други подобни, подмамват наивни младежи и ги зомбират с по гореспоменатите медикаменти. Когато младежите разберат,  какво се случва с телата им вече е твърде късно, за да се възстановят напълно. Припомняме ви, че самият Гълъбин Боевски бе спипан на два пъти, че взема допинг и именно това бе причината , той да сложи край на състезателната си кариера.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Фитнес центъра на Гълъбин Боевски – депо за забранени препарати?

  1. Тодор Отговор

    06.11.2011 в 16:04

    Леле, леле …. какви глупости :) Потресен съм …. :) Още един пример за вестникарщината в България. Да, на територията на Република България няма журналистика, а вестникарщина. :) Добрите журналисти се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен стругар :) Вие наистина сте скандални :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *