Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Фирма на Бойко Борисов и Пашата произвеждала цигари менте – с видео

bbПремиерът Бойко Борисов усърдно крие близките си приятели. Затова предпочита да казва, че няма такива и си седи сам-самичък в Бояна. Важно е обаче да се знаят що за стока са другарите на министър- председателя, все пак от това зависи политиката на правителството. Затова ще разбулим мистерията около потайните авери на Бойко Борисов.

Румен Николов- Пашата безспорно е един от най- близките приятели на премиера. Борисов дълбоко уважава бившия си бизнес- партньор и се вслушва в съветите му. Пашата, който е един от съоснователите на СИК, винаги е стоял малко настрана от мутренските истории. Румен

Пашата е много уважаван от Борисов

Пашата е много уважаван от Борисов

Николов разрешавал проблемите без много шум и без грам насилие. Бил медиатор между Маджо и Маргините.

Пашата и Бойко Борисов били съдружници в две фирми: „Интербулпред” АД и „Тео Интернънъл” АД. Второто дружество в средата на 90- те се забърква в доста шумен скандал. През 95- а година, когато Бойко Борисов все още е шеф, е разкрита фабрика на „Тео Интернешънъл” АД за производство на цигари менте. Случаят се потулва още тогава, а Борисов и Пашата тихомълком се оттеглят от постовете си като ги предават на свои протежета.

Името на „Тео Интернешънъл” изплува през 1998 и в друг скандал – фирмата присъства в черния списък на кредитните милионери с дълг към Първа частна банка в размер над 1 млрд.лева.

Сталийски е касиерът на Бойко

Сталийски е касиерът на Бойко

Александър Сталиийски – син, наричан още касиера на премиера, се появи покрай шумотевицата около т.нар. кръг „Котараците” или приятелския кръг на Бойко Борисов. Министър- председателя често използва Сталийски и за свой вестоносец. Бизнес- територията на премиерския ортак е доста обширна – от хотелиерство и ресторантьорство, през търговия до продуциране на тв. предавания. Съпруга на Сталийски е красивата водеща на залязлото предаване „Градски легенди” Вили Сечкова, която вече работи зад кадър .

Тримата партньори в регистрираната през 1998 за трети път охранителна фирма „Ипон”

Цветелина е съсобственик в Ипон - 2

Цветелина е съсобственик в Ипон – 2

Владимир Петев, Васил Калугеров и Младен Георгиев, са доста близки до Бойко Борисов. В последите години триото се грижи за бизнес- делата на премиера. Преди няколко месеца Младен Георгиев получи назначение в ДАНС като директор на един от отделите. Владимир

Петев пък е свързващото звено с варненската групировка ТИМ.

Няма как да се пропусне и Цветелина Бориславова. Днес шефката на „Си банк“ може вече и да не е интимна с премиера, но влиянието й върху него е много силно – доказват го фигури като Симеон Дянков и Трайчо Трайков в правителството. Бориславова обаче е и бизнес – партньор с Бойко. Цветелина е съсобственик в „ИПОН- 2“ . Някогашните любовници са държали и фирми като „Прахайм“ за производство на миещи препарати, „Цебра“ ООД. Лица, свързани с тези фирми, по- късно също влизат в приятелския кръг на премиера.

Бойко Борисов в предаването на Вили Сечкова – тогава още годеница на приятеля му Сашо Сталийски. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *