Фиркана украинка наръфа полицай на Златни пясъци

0

Сериозен екшън събрал зяпачи в курорта Златни пясъци, съобщиха от полицията. Патрулка пристигнала по сигнал за пияна компания, която буйства в заведение.

Въпреки ранния час 20 вечерта, компанията била солидно почерпена, особено две от дамите. Те започнали да спорят с униформените, а когато патрулиращите поискали да ги вкарат в колата, едната дама започнала да пищи и рита, а другата се захапала полицая за ръката. Буйстващите били украинки и са задържани в районното управление да изтрезнеят.

 Бум от алкохолни туристи стряска мирните германци и англичани, дошли наистина да отдъхнат. Компании вилнеят по заведенията или хотелските стаи до сутринта, естонец се опита да изпотроши болница, където беше отведен за детоксикация, финландец изби врата с глава, немски младеж едва не се удави в източващ се басейн, където се хвърлил да се разхлади след незнаен брой питиета.

Хвалбата на някои български министри, че привличаме чужденците с алкохола си, може да ни изиграе лоша шега, смятат собственици на хотели с повече звезди и постоянна клиентела. Непрекъснатите скандали, полицейските сирени и сирените на линейките карат сериозните туристи да се чудят какво правят тук и дали няма да станат жертва в някое меле. Все по-лоша слава добиват големите ни курорти в световната преса. Всеки инцидент се раздува, а миналата година стотици германци се отказаха от българската си почивка, когато дете се удави в необезопасен басейн. Само от алкохол и проститутки не се печели и собствениците на хотели се опасяват, че ще станем бардака на ЕС.

Курортите ни са рай за алкохолни ваканции. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *