Финдо призна: Някой ми беше направил магия с карти и свински бивни

1

Финдо свещиСтанислав Илиев-Финдо призна, че имал направена магия и затова се разделил с първата си жена. По време на брака им са случили странни неща, които той не можел да си обясни. Той намерил деветка пика в дома си, а там карти за игра принципно нямало и никога не били купувани. Още по-странно било, че в двора пък били заровени свински бивни и той случайно ги открил, когато обработвал градината.

Тази находка стреснала и двамата и съпругата му отишла при врачка да разбере за какво става дума. Специалистката по окултните работи отсякла, че им е направена магия със свински бивни за раздяла. Тя започнала да прави опити да развали магията, но явно не успяла. Въпреки честите притичвания на съпругата му до кабинета на врачката, отношенията между двамата се изострили, охладнели, всеки обвинявал другия, че си има гадже и то е автор на магиите и накрая се разделили.

Враждата продължава и сега. Бившата съпруга не разрешавала на общото им дете да се вижда с детето на гаджето на баща си – Теди. Въпреки това децата се запознали, харесали се и станали приятели. И често се търсят едно друго.

Още на финала Финдо взе микрофона и се опита да направи опровержение за монтирани кадри в Къщата, но Ники Кънчев бързо го прекъсна. По-късно обаче спортистът сподели, че много неща са изопачени. Той нито е бил пасивен, нито толкова мълчалив, колкото го изкарали. Не дадоха нито веднъж разговорите ми със съквартирантите, но за сметка на това три пъти само говорих с Райна, а отвън излезе, че съм имал цял любовен роман с нея. Явно хората искат да си продават продукцията и правят каквото си поискат, но освен, че се бихме със снежни топки с Райна, когато и другите се бих, но камерата е снимала само нас, друг контакт с не съм имал. Не ми харесва как представят нещата избирателно.

В къщата Финдо преосмислил и любовта си към Теди и твърдо решил да й предложи брак и да се оженят в най-скоро време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yiMUD7HVKWg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *