Филип Киркоров вдига 5 – етажна сцена в НДК!

0
Филип Киркоров

Очакваме руската мега звезда от български произход да изнесе концерт в края на юни. За целта той предвижда да вдигне сцена с височината на 5-етажна сграда в зала 1 на НДК за супер-шоуто “ДРУGOY”.

Провокативният певец ще влезе във въртящ се на 360 градуса космически модул – открехва завесата пред медиите Киркоров. Звездата ще изнесе  четири концерта пред родната публика, първият е в София, Пловдив, Бургас и Варна. Както ни обещава, спектаклите ще изобилстват от ефекти и зрелища.

Зала 1 в НДК ще се превърне в конструкция на 6 нива с безброй видеостени. Балета на Киркоров ще танцува по платформата, извисяваща се на височината на 5-етажна сграда. По време на концерта Филип ще ни пренася ту на морския бряг, ту на звездното небе. В тази впечатляваща сцена са вложени над три милиона евро. Шоуто “ДруGoy” продължава три часа.

 Премиерата на спектакъла е предвидена за 29 юни в София, с нея кралят на руската естрадна музика  ще даде старт на своето лятно турне в България. Шоуто “ДруGoy” ще надмине очакванията и на най-взискателната публика, обещава ни Киркоров. Остава да видим, дали ще сбъдне обещанието си.

Кадри от мега – спектакъла на Филип Киркоров. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *