Филип Киркоров облече булчинска рокля

0

Филип Киркоров булкаФилип Киркоров буквално втрещи феновете си в Русия с доста необичайна изява.

Обичаният в цяла Русия, та дори и в България певец се включи във финала на ревюто на известната дизайнерка Елена Супрун в края на Седмицата на модата в Москва. Той се облече като булка, която традиционно се появява в края на всяко дефиле, но ролята се играе от най-красивата манекенка. Тук обаче зрителите едва не се свлякоха от столовете когато вместо нежна девойка в ролята на младоженката се появи Филип. Филип КиркоровЦелият облечен в коприна, с горда осанка, той премина по подиума и присъстващите го обсипаха с аплодисменти, питайки се това някаква шега ли е, или авангардна проява на модното изкуство. Като контрапункт певецът нямаше було и не се беше избръснал, така че от нежния копринен тоалет надничаше брадата мъжка глава.

Елена Супурн събира елита на своите дефилета и е един от най-скъпите дизайнери, който облича руските звезди. Явно тя е взела решение да представи поп идола и така да разбие цялата конкуренция. Целта е постигната. Всички руски медии пишат само за нейната колекция и нейното дефиле, защото така смела идея не е практикувана дори в Холивуд, където са известни с разкрепостените си нрави.

Снимката на певеца пък обиколи целия свят и дори тези, които не бях чували за такава дизайнерка, вече знаят за нея и сто процента са хвърлили око и на колекциите й. Не се посочва какъв хонорар е взел певецът, за да участва в тази шокираща реклама. Той също има своите особености. След като се раздели с Алла Пугачова изгуби вяра в жените и сам иззе ролята им. Най-смелото му решение бе да създаде две деца, да му го родят сурогатни майки, след което да си ги гледа сам и да бди над тях като орлица. Разбира се има наети бавачки, но всяка свободна минута той прекарва с отрочетата си, като ги глези и им купува най-скъпите дрешки и играчки. Синът му се роди миналата година, когато той изнасеше концерт в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HpZyeGpA74o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *