Филип Киркоров изплашен да не направят черна магия на децата му в България

1

style=“text-align: justify;“> Филип Киркоров панически се страхувал от българските уроки, казаха от екипа му. Първоначално той мислел да доведе дъщеря си на турнето, за да я заведе и на море, но се сетил какви лоши очи имат част от българите и какви последствия могат да се получат, ако някой я погледне със зли очи.

Като всички певци, аз имам врагове и съм далеч от мисълта, че всички българи ме обичат, въпреки че коренът ми е тукашен, споделил певецът. От малък той бил закърмен с поверия за лоши сили, които дебнат нощем, за злото, което носят някои вещици и досега все още вярва в детските приказки.

При срещата си с Ванга пред години, тя също потвърдила, че към него много хора ще таят завист и кариерата му ще е на приливи и отливи, даже българин ще му нанесе удар, от който той трудно ще се съвземе. Наистина певецът беше заподозрян, че е част от имотната мафия тук, попадна в нейната клопка и само намесата на дует „Ритон“ го спаси от по-големи последствия. След като съобщи на сцената за раждането на сина си, той си сложил веднага зад кулисите червен конец против уроки.

По принцип певецът бил много суеверен и преди турнета винаги изучавал магическте ритуали в различните страни, правел си защита от магии и тогава излизал на сцената. Самият той пази голяма част от личния си живот в тайна от страх някой да не се замеси в него. Докато сума ти хора гадаеха как се пръкнаха двете му деца в разстояние на седем месеца, руска медия издаде, че и в двата случая той е ползвал сурогатни майки, които били оплодени с неговата сперма и износили зародишите. Тъй като певецът е и суетен, малкият му наследник няма да се сдобие бързо с име. В момента новоизлюпеният татко прехвърля хиляди имена през главата си и търси най-подходящото. Дъщеря му е кръстена на дългогодишната му сценична партньорка Алла Пугачова и на майка му и така се получило името Алла Виктория.

ВИЖ ВИДЕТО:

 

http://www.youtube.com/watch?v=1yRDLKQEuG4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *