Феновете за Мадона: Все едно да видя баба ми да си мятка зърната

1

Макар че турската публика беше изключително доволна да види Мадона без сутиен, феновете на звездата заляха страниците и блоговете си с възмутени коментари.

Почитатели от цял свят са изумени как певицата е дръзнала да покаже гърдите си пред цял свят и то на концерт в една страна, в която това не само е проява на лош вкус, но и противоречи на религията й. Особено при положение, че дацата на Мадона са били на концерта и са станали свидетели на излагацията.

Едно 23 годишно екстравагантно момиче може да си позволи това, но при една 53-годишна жена е просто перверзия, гневят се феновете. Все едно баба ми да размаха зърната си вън на площада – пише момче от Калифорния. Канадец е далеч по-рязък в коментара си – когато една плът е стара и увиснала, когато гледката е грозна, тя предизвиква само отвращение и съжаление. Девойка пък предлага Мадона вече да пее с плътни рокли без деколте, тъй като годините са оставили отпечатък по раменете й, ключиците и шията. Голотията не компенсира възрастта, обичам гласа на Мадона, но мразя изцепките й,пише аржентинец.

Дори телевизионният водещ Пиърс Морган каза от екрана, че случката може да бъде окачествена като ужасна и отчайваща постъпка на сцената, в музикалната история от последните 50 години.

На 53 години Мадона вади тяло и дух на 23- годишна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *