Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Фенове се дърлиха цяла нощ за Нед и Лестер

ЛестерДве групи фенове не спаха цяла нощ, за да сипят обиди един срещу друг заради победителя в БИГ Брадър. Особено настървена беше групата на така наречените патриоти, които не спаха, за да пишат, че България е била страна на три морета, но македонците били виновни да остане на едно. Макар че географски е малко необяснимо защо са виновни и за третото море.

Нед е истинският победител. Брадърът нагласи резултатите! – скандираха те. Те даже лансираха идеята, че Македония е платила на Нова телевизия, за да бъде избран Никола. Другите пък, които подкрепяха Никола, твърдяха, че гостите са ни показали една нова култура и едни нови отношения, които с по-близки до европейските, отколкото до нашите балкански нрави. Цял месец Никола беше усмихнат и доброжелателен. Той не нарани никого, не обиди никого, не се нацупи, не изпадна в лошо настроение, не плака артистично. По време на нескончаемите скандали стоеше със зяпнала уста и гледаше втрещено как нашенците се млатят в словесно циганско кълбо. Той не се обиди и когато забравиха имения му ден, а само се покатери тъжно на дървото. Манталитетът на едните и другите се показа и снощи на лайфа. Тризначките едва не изпищяха от радост, че зрителите са изгонили Стойка, а Пацо едва не изтанцува кан-кан, подкрепен от Миро, когато изхвърлиха Борислав. В същото време Цеце плачеше от радост и не криеше развълнуваните си сълзи, когато Лестер спечели. Тя се метна на сцената и горещо го прегърна. Веднага след нея се метнаха и другите, без финалистите, които бяха в друго помещение. Защитниците и на двамата си имат своите основания. Нито Нед, нито Лестер отидоха на номинации. Те даже не бяха номинирани от самите съквартиранти, което значеше, че или ги смятат за малка гара и не се страхуват от тях, или че просто ги харесват. НедНикъде не бе написан и негативен коментар за един от двамата, докато останалите направо бяха разфасовани във форумите. Повечето певици, актриси и плеймейтки също призоваваха във Фейсбук феновете си да гласуват за Лестер. Момчето наистина е чаровно, усмихнато и добре възпитано и си заслужи наградата. Тя можеше да отиде и при Найден. Той също беше позитивен образ и предизвикваше усмивки у всички. В мрежата имаше и предложения двамата да си разделят наградата. Колкото и да се спори, двамата бяха еднакво позитивни, а да се спори във форумите няма смисъл. Има смисъл обаче бъдещите риалити звезди да вземат пример от финалистите, но от последните двама останали. Жена от Стара Загора написа – лъчезарно момче, няма място за исторически и политически скандали, той просто е дете, но умно и добре възпитано дете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Фенове се дърлиха цяла нощ за Нед и Лестер

  1. turnovec Отговор

    18.12.2012 в 16:45

    Оф, българите си оставаме все така ксенофоби. Лестер не е преборил типично българската ксенофобия по простата причина, че не смятаме македонците за чужденци. Един сърбин или румънец никога не би спечелил българско предаване, защото не е българин, а българите мразят всичко чуждо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *