Фенове разкриха кой е „Къртицата“

0

Зрителите нарочиха бизнесмена Тони Христов за къртицата

къртицата
Тони Христов е предателят в Къртицата

Наблюдателни зрители на новото тв риалити „Къртицата” без време разкриха кой е шпионинът, около който се завъртя интригата на предаването. Според мнението на телевизионните фенове, провокаторът е Тони Славчев Христов.

Все пак, защо именно него обявиха за саботьор? Причина за това се оказа лист хартия, върху който беше написано „Вовечни трохи в сласт”. Кодираното послание бе открито от актьора Деян Донков, но никой не успя да го разшифрова. Единственият донякъде смислен извод на участниците беше, че тези несвързани думи по всяка вероятност предават изказване на някой от самите тях.

Тайнственото шифровано послание в Къртицата
Тайнственото шифровано послание в Къртицата

Докато в „Къртицата” опитваха да се доказват един пред друг заради наградата от 250 000 лева, внимателните зрители на предаването проучиха обстойно тайнственото послание. В социалната мрежа почти 100 души коментираха какво се получава, когато се пренаредят буквите от словосъчетанието „Вовечни трохи в сласт”.

Голяма част от тях са категорични, че се получава Тони Славчев Христов. Според официалната му визитка в предаването, той е представен като предприемач с умиращ бизнес. Освен това точно Тони остава винаги настрани от вниманието на останалите участници и на зрителите, когато дойде моментът за номинации.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-c8vatvVrHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *