Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Феномен! Бг. лечителка стои будна 15-та година

Лечителка не спала 15 години

Лечителката Дания Надкова не е заспивала цели 15 години, твърди самата тя пред столични медии. 15 минути медитация на денонощие били достатъчни, за да възстановят жизената й енергия и да я заредят с нови сили. Помощ получавала и от мъртвата си баба, която нощем й диктувала билкови рецепти. Освен биоенергия и лековити треви, тя използвала и молитви при лечението на своите пациенти.

Баячката се гордее най-вече със способността си да лекува стерилитет. Вече 278 бебета са се появили на белия свят с нейна помощ, след като изцерила безплодните им родители. Имала способност да помага и при други болести, като нервно разстройство и сърдечни болки. Дания обаче признава, че все още е безсилна срещу рака.

Проблемите на чародейката със съня започнали, когато един след друг починали нейните брат и сестра. Мъката по изгубените близки отприщила неподозирани енергийни способности, които отначало уплашили и самата нея. Дори феноменалната баба Ванга заявила, че Дания можела да вижда през хората със затворени очи.

Лечителка не спала 15 години

Когато повярвала в способностите си, взела решение да помага на хората. Това станало, след като един ден получила силен пристъп на главоболие и припаднала. Пред очите й се явили роднини – покойници, които казали, че е крайно време да промени живота си, защото вече има друга мисия. В това време лечителката се издигала нагоре и виждала как доктори и колеги се борят за живота й.

На по-късен етап решила да изследва способностите си и посетила Научно-изследователски център за биоенерготерапия в България, след което отпътувала за Русия, където преминала изпитания и в Московския институт по диагностика и лечение.

Медитацията е много популярна за възстановяване на жизнената сила:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *