Фен дава 1 000 лева да надупи Сашка на задна прашка (СНИМКИ)

0
Сашка Васева

Фолк звездата Сашка Васева предизвика фурор със съобщението, че е свалила дванадесет килограма след изтърпяването на изключително зверска диета. Българската Мадона успяла да се втали за краткия срок от две седмици и половина, а за да не бъдат думите голословни, публикацията бе подкрепена и със снимков материал.

Сашка Васева

Еротичните фотоси настървиха до краен предел феновете във Фейсбук и буквално е невъзможно да предадем всичките коментари на вдъхновените до крайна степен мъжища. Васева бе определена като кукла, сладкишче само за папкане, а други просто изявяваха сурово желание да я „чу*ат” или да й надигнат поличката.

Най – горещият почитател си пожела възможността да го „забучи целия отзад” и заяви уверено, че е готов да си плати 1 000 лева, ако му се предостави възможност. Интересното е, че Васева не отказа на никой от мераклиите и даже сама наля масло в огъня като ги разпитваше защо искат да й го наденат. Тя обаче беше категорична, че не е желана от всеки мъж, защото сред почитателите й имало и доста гейове.

Сашка Васева сподели още, че оттук нататък възнамерява да продължава с изненадите и в най – скоро време всички желаещи могат да очакват нова серия от провокативни снимки, на които певицата вероятно ще бъде по евино облекло.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=nUIFFoCiHuQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *