Фънки признава: Пия и налитам на бой!

1

Фънки облещенНай-одумваният  бивш брадър и член на журито на предаването „Музикална академия“ – Димитър Ковачев честно признава, че все още  прекалява с алкохола. Като ми е сладко, седя и си пия и се кефя, твърди той. Но имал някаква мярка и като му станело кофти и не се завивала главата, си тръгвал. Отдавна не бил се оливал като прасе, не е падал под масата, макар че преди и това му се е случвало.

Аз съм консервативен пияница, откровеничи той и съобщава, че не меси хубавото питие с дрога, а само с отбрани мезета. Навремето пушел трева, но твърди наркотици никога не употребявал. Той се заричал да мине на алкохолна диета и да спре да се налива, но все я отлагал. Как да я започна сега когато идват свински празници, а свинско без вино, е все едно девствена проститутка.  Фънки пиеПосле пък идва Великден, агънца на чеверме, яйчица, кога да я започна тази шестмесечна диета, изобщо не знам. Нямам воля, ама то пък веднъж се живее, ако го изкараме тоя живот като аскети и на диети, какво ще ни остане? Защо сме живели.

Имам къс фитил, хвали се Фънкарят и уточнява, че става дума за нетърпението му към простащината.  Идиотията просто ме изкарва от кожата. Тъпотията и голите амбиции също. Паля се, викам, крещя. Мога и на бой да налетя. Адски се дразна от пълните простаци, пълните въздържатели, пълните моралисти, пълните некадърници, които не си знаят мястото в този свят. От всичко.

Запитан дали самият той не се държи като простак, навиквайки и обиждайки хората, проумотърът е категоричен, че той се бори с простотията по всякакъв начин, а ако тия около него не го разбират, че това е просто борба, жалко за тях. Сигурно ме псуват, сигурно искат да ме изядат жив, или да ме разкъсат. Но слабо ме интересува. Тези, които не ме разбират са простаци и тяхното мнение за мен не ми е интересно, категоричен е дебеланкото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mhkVdXdZSL4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *