Фънки оголи задни части в циганска къща

0

Фънки пиеШоуменът Фънки, който е на всяка манджа мерудия и във всяко шоу участник, се изложи яко и в предаването „Шатра“.

Още при първото си появяване той смая циганската фамилия с килограмите си, после със странното си облекло, шашна ги с пурата си и им изигра един як кючек, с което ги хвърли буквално в оркестъра. Вечерта, вместо да остане при домакините си, той попита къде е кръчмата и започна щедро да поръчва. В заведението настана луда веселба, Фънки метна и там няколко кючека, след което се напи като мотика и една не падна под масата. Иван Ласкин пиеСтопанинът на къщата извика помощ, за да го извлекат от заведението и да го насочат по правилния път към дома. Там Фънки едва намери леглото, простя се на него, като остави огромния си дирник да стърчи незавит. Благодарение на долните си гащи тип палатка не остана съвсем по срамотии. Домакинът притеснено го покри.

След явяването на Иван Ласкин в шоуто, който също пи от зори до здрач и след това пак от зори, изнесе им лекция по история и икономика и пак се залови за бутилката, Фънки направо изби рибата. Целта на предаването е да се сравнят двата начина на живот, двете култури и да се интегрират ромите. Бяха избрани добри семейства, в които хората работят, едва свързват двата края, не могат да говорят за световната икономическа криза и първата реч на Стамболов, но са си направили дом и се мъчат да си отгледат децата. След появяването на двата незабравими образа, ромите доста се учудиха кой кого ще интегрира и ако интеграцията значи да се търкаляме денонощно пияни, те и само го могат, без чужда помощ. Сега остава на сцената да се появи и Багата и интеграцията ще е абсолютна, коментираха зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/J1tZf5gEEI8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *