Фънки с греховни страсти към Бони

0
Димитър Ковачев - Фънки

След като в пространството тръгнаха слухове за оформянето на първата секс двойка в къщата на „ВИП Брадър” от Багата и Черната Златка, наблюдателни зрители заявиха, че най – вероятно в скоро време ще започнат да прехвърчат любовни искри и между още двама от участниците в телевизионното шоу.

Ставало въпрос за титаничния рок музикант Димитър Ковачев – Фънки и ромската перла Бони, която той доста старателно заглеждал в последните два дни. Любителите на тв мелодрами са категорични, че напоследък Фънки рязко изменил поведението си към своята поп – фолк колежка и всеки негов поглед говорел повече от всякакви думи. Когато се обръщал към нея през очите му сякаш преминавала светкавица и той бързал да ги сведе надолу, за да не го изловят.

Бони

Най – голямото доказателство за чувствата на фронтмена било засиленото старание, с което дискретно обгрижвал външния си вид. Въпреки че рязко се разграничавал от снобарското поведение на имащите се за големи шоу светила съквартиранти и се държал съвсем естествено, вчера Фънки направил всичко възможно, за да се излъска, чрез тотално обезкосмяване на цялото си тяло.

Фенове на Мити Фънки пък припомнят за негово интервю от преди няколко години, което скандалният музикант даде пред издавано по онова време музикално списание. Тогава той признал пред журналистите, че в живота си има две най – любими неща. Първото било да прави дует между бас китара и тоалетно казанче, а второто – да спи с циганки. „Няма българки, няма циганки, всичко минава под ножа”, казал Фънки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2TbMaEi0KMI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *