Фалшиво изследване ни превърна в топ- туристическа дестинация

1

Почти девет от всеки десет българи ще ходят на почивка тази година. И не само ще ходят, а и ще харчат почти по стотак на ден. Изненадващите данни са на компания, която предлага картови изплащания.

В изследването е удобно изпусната дребната подробност, че само хора, което имат дебитни карти, евентуално биха ги ползвали, за да отидат на море. Иначе така поднесените данни поставят България на първо място по отдих и туризъм. Девет от десет души означава, че към морето или планините ще се засилят и стогодишните баби от селата, както и цели цигански махали, за да се навакса бройката.

Вкъщи ще си останат явно само неподвижно болните и току-  що родилите. Още по-шокиращото в изследването е, че най много пари – над 1000 на ден за море ще похарчат жителите на Плевен, следвани плътно по петите от старозагорци. /Тук софиянци следва с основание да се обидят/ Данните се стовариха върху главите на българските медии, които просто ги огласиха. Журналистите бяха наречени с всякакви епитети, най-нежният от които беше малоумни. От Плевен изреваха, че всеки трима от 10 живеят на социални помощи, всеки двама са безработни, а работещите едва свързват двата края. Аман от манипулации, ревнаха по форумите те. В Стара Загора се поласкаха, че са на второ място в класацията, но по техни изчисления един от десет тази година ще се осмели да отиде на почивка, а там ще яде само домати и сирене, донесени от къщи, за да могат децата да се попекат на плажа.

Къде са най- евтините почивки по Черноморието. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *