Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Фалшивите бюлетини са 700 000, а не 350 000 !!!

Имало е и друга нелегална партида, отпечатана на 1 първи май

Фалшивите бюлетини са 700 000

Фалшивите бюлетини са 700 000

Юрист – консулт Аглика Виденова заяви на нарочна пресконференция, че фалшивите бюлетини всъщност са 700 000 на брой, а не само 350 000 както бе обявено отначало! Изказването ѝ се базира на последната информация, според която първата партида е направена още в първите дни на месец май.

„Този факт е изключително тревожен и утежнява допълнително ситуацията с печатаните нелегални бюлетини. Ако това по някакъв начин се свърже с комисиите по изборите, това ще докаже, че става въпрос за съзнателно подготвяна сатанинска операция за подмяна на вота и фалшификация на изборните резултати”

бюлетините за подмяна на вота

Бюлетините за подмяна на вота в Костинброд

Младен Червеняков пък постави въпроса защо въобще са отпечатвани толкова голям брой избирателни бюлетини, при ситуацията в България. Според официалните данни от ГРАО у нас има малко под 7 милиона избиратели. От друга страна обаче, някои секции вече са заявили сериозен недостиг на бюлетини.

Вече стана ясно, че нарушенията в денят на изборите са масови и повсеместни. До момента в Централната избирателна комисия има 25 сигнала и 45 жалби. От прокуратурата са образувани вече 190 преписки за евентуални престъпления, от които 20 са преминали в досъдебни производства.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *