Фалшива булка избяга с кило злато и парите ден преди сватбата

0
Секси булка

Скоклива булка избяга с почти килограм злато и парите за сватбата, ден преди да се извърши дългоочакваното от всички роднини бракосъчетание. Това съвсем не е част от сценарий на филм, а действителна случка отпреди няколко месеца, осъществена в София от лукавата хубавица Меглена.

За позора и болката на личната си драма разказва изоставеният младоженек Младен, който заради срама упорито отказва да разкрие истинското си име и да публикува своя снимка.

Младеж открадна кило злато от гаджето си

Само ден преди сватбата, красивата Меглена изчезнала безследно. Никой не знаел къде е, телефонът – изключен, не влизала и във Фейсбук профила си. Отначало всички роднини се притеснили, защото допуснали възможността, че може да е отвлечена за откуп, поради доброто материално състояние на бъдещия съпруг.

Започнали да звънят в полицията, ходили до „Пирогов”, стигнали чак и до градската морга. Меглена я нямало никъде. Отношенията между сватовете се изострили и нещата стигнали до бой, въпреки че родителите на булката се кълнели в Евангелието, че не знаят къде се намира. Побоят бил предотвратен от доставчиците на печените агнета, които точно в този момент докарали стоката.

Истината лъснала, когато Младен установил, че от бъдещото семейно гнездо липсват всички скъпоценности и хилядарките, приготвени за бляскавия сватбен купон. Наивникът с огромна болка осъзнал, че просто е попаднал в лапите на хитра измамница, която без свян се подиграла с чувствата му и го направила за резил пред всичките му приятели.

„Още не мога да си простя, че бях оплетен в мрежите на едно уж толкова невинно момиче. Е*** съм ти и златото, и парите, но още не мога да преодолея болката и срама. А най – лошото от всичко е, че непрекъснато се хвалех пред приятелите, че Меги е най – готиният човек на света и въобще не се интересува от моите пари” – споделя опечаленият младоженец.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=O6_J0Wbz9FM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *