Фахрадин залюби стара мома

1
Евгени Минчев и Фахрадин в гореща сцена

Актьорът Фахрадин Фахрадинов окончателно се е съвзел от драматичната раздяла с невярната си съпруга Владимира, която беше заснета да прави френска любов на чужд мъж в автомобил. Дори в момента отворил изцяло сърцето си за неизвестна красавица, която наляво и надясно представял като своето ново гадже.

Според свидетели на хвалбите му, новата половинка на Фахрадин била замечтателна и засукана дама, въпреки че е доста по – възрастна от него. Приятелите му го майтапели, че явно е действал на принципа „хвани си кака да те отрака”, но въпреки това го поздравили за избора му.

Само до преди няколко месеца Фахрадин Фахрадинов се кълнеше, че Владимира е жената на живота му

Според противниците на звездата от „Забранена любов”, Фери не целял нищо друго с новата си връзка, освен да потули скандалните разкрития за хомосексуалната си ориентация, които бяха направени от бившата Владимира в разгара на семейния скандал между двамата.

Тогава русокосата немирница заяви, че започнала да изневерява на Фахрадин, защото го спипала на калъп с друг мъж и се погнусила до дъното на душата си от него. На всичкото отгоре, бруталната сцена на мъжки ласки била осъществявана в семейния креват, което допълнително наляло масло в огъня. Като отмъщение за голямата уста на съпругата си, Фахрадин пък иззе мобилния й телефон и лично публикува скандалния клип с нейно участие в интернет.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=jaXH1aSU-E0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *