Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Фейсбук глътна семейство в Смядово

faceboukФейсбук разби семейство от  Смядово след 11 години щастлив и безпроблемин брак. Районният съд във Велики Преслав разведе дамата  Д.С. със съпруга й Владимир С. по негово настояване. В исковата си молба изоставеният мъжът честно и тъжно описва как семейството му е  станало жертва на Фейсбук.

Животът на двамата бил нормален, развивал се, купили си собствено жилище, били щастливи, когато през март миналата година Владиир ограмотил съпругата си и й показал тайнствата на интернет. Дори й регистрирал профил във Фейсбук да опознава света, докато той е на работа и печели пари да издържа семейството.

Дамата бързо навлязла в дебрите на социалната мрежа и буквално залепнала за компютъра. Често започнало да се случва да забрави да сготви, или да забрави да изпере, залепена за лаптопа. Владимир правел забележки, но в отговор чувал, че тя трябва да се ограмотява социлано.

Децата също изгубили майчиното внимание. Малчуганите, които били на 9 и 10 години напразно питали какво ще ядат, искали да говорят с мама, искали да ги гушне, но тя ги прогонвала да си играят и да си пишат сами домашните, понеже имала спешна работа.

Спешната работа се оказал друг господин, който пишел романтични писма на дамата и й се кълнял във вечна любов. Тя така хлътнала по него, че забравяла сутрин ли е, вечер ли е. Станала като призрак, със съпруга си се карала и го обвинявала за всичко, наричала го темерут и глупак, но той търпял, защото я обичал, но не можел да й го напише в писма и да го облече в красиви думи.

Една вечер той се върнал от работа и намерил децата сами и гладни, а жена му просто се била изпарила. Взела си багажа и си заминала. Малко по-късно от снимки в профила й във Фейсбук разбрал, че е с друг мъж и даже пускала снимки как се прегръщат и целуват. Тя не се обадила нито на съпруга си да му обясни какво се е случило, нито на децата да пита как са.

Съдът веднага дал развод на отчаяния мъж.

В САЩ, Фейсбук развежда годишно 20 процента от семействата. Засега у нас този процент е само 8, но бързо ще ги стигнем американците, смятат специалисти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *