Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ФК – Червен трактор Vs ФК – Тухла – Бутово ! Или футболните ни отбори с най- откачени имена – с видео

ф.к. червен тракторФ.К. – Дива свиня, Ф.К. – Червен трактор”, „Глиган”, „Ужас”….Не, не е шега! Това са все имена на български футболни отбори, за които много малка част от нас изобщо са чували.
И ако си мислете, че тук има някакъв майтап, заблуждавате се! Това са истински, реални и достоверни имена на родни селски отбори, които съществуват днес. Нестандартни и оригинални, те могат да ни накарат да се смеем от сърце.

selski_futbol9Но няма да спрем само дотук, защото странните наименования на нашенски футболни клубове не се изчерпват само с тези. Тези селски тимове са съставени предимно от любители и почитатели на спорта, които играят за

Селски футбол

Селски футбол

собствено удоволствие и в повечето случаи не печелят от това. Те просто обичат играта, а тази любов е нещо, което липсва на много професионални футболисти.
От къде обаче идват странните и дори налудничеви имена, може би никога няма да разберем. Но затова пък, когато ги чуем пораждат непринуден смях у нас. Най-вероятно в тях се отразява някаква действителност или имат скрито послание.
Ще бъдете истински късметлии, ако имате щастието да станете свидетели на супер дербито между „Див пръч” (с. футболКамена) и „Луда коза”(с. Яворница). Внимавайте да не бъдете отнесени от „Ураган”(с. Патреш) или повалени от „Тухла” (с.Бутово). Доста забавни са и „Златна ракия”, „Изстребител”, „Селска мъка”, „Топъл хляб”, „Див котарак” и още много други.
Трябва да имаш наистина богато въобръжение, за да измислиш имена като тези. Но можем да кажем само едно Браво! на гордите им играчи! skandalno.net

Виж супер дербито Пищигово срещу Сарая! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *