Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Европол нашамари Цветан Цветанов, той лъже, че го хвалят – с видео

Европол шамароса Цветанов

Европол шамароса Цветанов

В последния доклад на Европол България се посочва като транзитна към Европа зона за търговията с наркотици. Забележете, не според skandalno.net, а според полицейската агенция на Европейския съюз. Това не е единствеената критика в този доклад, който е убийствен за работата на Цветан Цветанов и неговото ведомство. Разбира се, и този път шефът на МВР не се посвени да се появи по две телевизии и да говори точно обратното на истината. Както и по въпроса с внезапното си забогатяване, така и тук Цветан Цветанов изкара критиките на колегите си от европейската агенция похвали и продължи да върти плочата за успехите си в борбата с престъпността.
Интересен детайл в коментарите около доклада внесе ген. Атанас Атанасов от ДСБ, който каза, че скандалите с флашките също са изиграли роля за негативните оценки в доклада. Излиза, че за разлика от българските политици и институции, европейските са взели насериозно информациите за корупция по високите етажи на властта, която малкото останали опозиционни медии в България изнасят. Сега се оказа, че покровителството над контрабандата и определени фирми нарушителки от страна на вътрешното ведомство и премиера вече са сериозна пречка за присъединяването на страната ни към Шенгенското споразумение. Същият този ген. Атанасов обаче преди 3 месеца говореше тъкмо обратното и твърдеше, че опозицията е мафия, която цели дацветан цветанов дестабилизира правителството. Такава бе и позицията на Цветан Цветанов. Това, че всички лъжат поголовно не е новина. Можеха обаче да го правят малко по- предпазливо. Така, че истината да не прозира толкова явно под нескопосаните им измислици. За разлика от европейците обаче, нито една българска институция, нито политическа сила не реагира адекватно на скандалните разкрития. Всичко беше скатано и забравено. Включително и темата за небивалото забогатяване на Цветан Цветанов. Нали НАП бяха открили разминаване между реалните и декларирани доходи на тъщата и тъст му, които са основните дарители на сем. Цветанови. Нали уж щяха да им назначават ревизия и да оповестят резултатите. Вятър! Нищо не направиха, разчитайки на късата българска памет.
За разлика от нея обаче, европейската не е такава. А докладът на Европол е само един от многобройните звучни шамари, които правителството на Бойко Борисов ще получава от Европа. Въпросът е да го шамаросат и българските избиратели, които преди две години наивно го пуснаха във властта!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *