Евродепутат бил любовникът на Мистър България Мартин Иванов

0
Мистър България 2012

Клюките за интересните наклонности на Мистър България 2012 – Мартин Иванов навярно ще се окажат напълно достоверни, след като тези дни анонимни източници разкриха, че титлата му била купена от тайнствен български политик. Доносниците уточняват, че важната клечка е евродепутат и поради това малко познат в страната.

Мартин спечелил титлата именно благодарение на тяхната греховна връзка, която датирала най – малко от няколко месеца насам. Политикът бил представител в Брюксел на една от най – големите политически сили у нас и абсолютно никой от неговите авери не подозирал за прикритите му страсти.

В центъра - Мистър България 2012

Източниците на информация отказват да разкрият името на участника в любовната афера, както и да уточнят коя от двете страни е пасивна, и коя активна. Те допълват, че човекът се ползвал с изключително влияние, официално имал законна съпруга. Мартин Иванов коствал на покровителя си по около три бона в евро на месец и по принцип планирал, да заживее съвместно с приятеля си в столицата на Белгия.

Самият Иванов, който стана по – известен като травестита Мис Вероника споделил пред свои близки, че донякъде се радва на скандалите, съпътстващи титлата му. Точно те фокусирали вниманието върху него и накарали цяла България да научи името му.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *