Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Евродепутат бил любовникът на Мистър България Мартин Иванов

Мистър България 2012

Клюките за интересните наклонности на Мистър България 2012 – Мартин Иванов навярно ще се окажат напълно достоверни, след като тези дни анонимни източници разкриха, че титлата му била купена от тайнствен български политик. Доносниците уточняват, че важната клечка е евродепутат и поради това малко познат в страната.

Мартин спечелил титлата именно благодарение на тяхната греховна връзка, която датирала най – малко от няколко месеца насам. Политикът бил представител в Брюксел на една от най – големите политически сили у нас и абсолютно никой от неговите авери не подозирал за прикритите му страсти.

В центъра – Мистър България 2012

Източниците на информация отказват да разкрият името на участника в любовната афера, както и да уточнят коя от двете страни е пасивна, и коя активна. Те допълват, че човекът се ползвал с изключително влияние, официално имал законна съпруга. Мартин Иванов коствал на покровителя си по около три бона в евро на месец и по принцип планирал, да заживее съвместно с приятеля си в столицата на Белгия.

Самият Иванов, който стана по – известен като травестита Мис Вероника споделил пред свои близки, че донякъде се радва на скандалите, съпътстващи титлата му. Точно те фокусирали вниманието върху него и накарали цяла България да научи името му.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *