Евро 2012 повиши желанието за секс при жените!

0

77 % повече жени искали да правят секс по време на Евро 2012 в Полша и Украйна.

Английски сайт за запознанства регистрирал невероятно голям прираст на посещенията в страницата си. Регистрираните жени били с около 80% повече от обичайното. Така сайтът стана изключително популярен, заради наситеното присъствие на представители от нежния пол. Някой мъже даже загърбвали мачове от програмата на еврото, за да влязат в сайта и да видят новите попълнения.

„Не можем да повярваме какъв интерес има към онлайн запознанствата по време на футболния шампионат. Жените си търсят предимно мъже, които в същия момент на мачовете са в сайта, а не пред телевизора. Много от тях намериха своята половинка и ни изпращат благодарствени послания по пощата. Една от тях, дори ни покани на предстояща сватба, с човек от сайт“- сподели създателят на страницата Робът Грийн.

Интересно е, че най- посетеното време е било точно когато Англия е играла срещу Швеция.  Сега от сайта очакват сериозен наплив по време на четвъртфиналната среща срещу Италия. Именно тогава се очаква и една от участничките в чатовете да се пусне на живо чисто гола само с английски флаг по интимните и точки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *