Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Еврика! Разконспирираха езика на бебетата

Всяко движение на бебето ви има своето значение

Специалисти по езика на тялото са убедени, че езика на бебета по своята същност е доста простичък, а ключът към неговото разбиране е в дешифрирането на движенията на  пеленачетата.   Експертите са убедени, че на практика всяка майка и всеки татко  съумява да разчете по движенията на своето дете, какви всъщност са неговите нужди и желания.

Комуникацията с бебето ви е цяло изкуство

Всъщност малчуганите показват на своите родители, какво искат чрез нечленоразделните звуци, които издават, плача или мимиките, които правят, но не  всеки родител съумява да разбере  правилно своето бебе.  По тази причина експертите са написали специално четиво, което да научи не много схватливите родители, какво означава всяка мимика, жест или звук, който издава бебето им.  Експертите са убедени, че ако всеки родител си направи труда да прочете внимателно книгата, която дешифрира всеки детайл от поведението на бебета, то нито един от тях няма да има проблем в комуникацията с отрочето си.

Специалистите съветват  и всички кандидат – родители преди да се впуснат в приключението – отглеждане на дете да си направят труда,  да научат значението на основните движения и звуци, които ще издава бъдещето им бебе, за да бъдат пълноценни татковци и майки.

Всеки бебешки звук или движение има своето значение!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *