Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ЕВН отказа да вземе пари на клиент, остави го без ток

Безобразно поведение на ЕВН – мързи ги да гледат

ЕВН спряха тока на пловдивчанин - отишъл да плати със стотинки

ЕВН спряха тока на пловдивчанин – отишъл да плати със стотинки

ЕВН спряха тока на пловдивчанин, след като отказаха да приемат монетите, с които поискал да си плати. Човекът решил да се отчете за изразходваното електричество с монети от по 20, 50 стотинки и един лева, като сумата общо е 213 лв.

„Когато отидох в офиса на булевард „Руски” трябваше да внеса 213 лева заедно с такса за ново пускане на тока, тъй като наскоро ми бяха прекъснали захранването. Прибирах се от чужбина и отидох да си платя. Оказа се, че на касата категорично отказаха да ми вземат парите, дори тези по 1 лев” – възмущава се потърпевшият Енчев.

Гражданинът уточни, че ЕВН са го карали да подрежда монетите според стойността им. Разправията му с нахалния служител продължила повече от 15 минути, а през това време „свършила” възможността за експресно включване през този ден.

Запалиха сградата на ЕВН в Пловдив

Запалиха сградата на ЕВН в Пловдив

Енчев уточнява, че преди известно време пуснал жалба срещу високата си сметка за ток и е смятал, че няма да му спрат електрическото захранване. От ЕВН обаче поднесли доста неприятна изненада и му резнали кабела.

Началникът на „Български пощи” в Пловдив Минко Кафтански коментира, че виновната служителка ще бъде наказана. Тя била притеснена с времето и отказала да брои стотинките, защото в момента се изплащат пенсии, а в пощата няма брояч на монети.

А за нас остава открит въпросът кога служителите на което и да било предприятие в България ще се научат да си вършат работата без да мрънкат и кога ще разберат, че заплатите им се плащат именно от клиентите. Защото със стотинки или левове – Енчев е отишъл да си плати, а мързелът на една касиерка му създава цял куп неприятности.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *