Евгени Минчев шокиращо призна: С Мариян Кюрпанов си разменяхме ласки

0

Мариян изповедЕвгени Минчев направидоста  шокиращи разкрития за брадъра Мариян Кюрпанов. Минчев сподиле, че преди 15 години двмата се явявали на един и същ конкурс. Тогава Кюрпанов бил още много млад и през цялото време държал светския лъв за ръката. Вярно е, че се страхуваше и търсеше някаква опора в мен, но тогава двамата си разменихме ласки, които не са много характерни за двама мъже. Усетих нещо, което е различно и което няма да споменавам с подробности.

Освен това след като  спечели конкурса „Мистър България“ през 1999 година, Мариян се  сним за списание, което е  предназначено за мъже. Не зная дали заради хонорара, славата, или просто защото го влечеше, но по-скоро го влечеше.

 Минчев бе категоричен, че поведението на модела в цялото предаване Биг Брадър е било странно и неестествено. Той не си признава истината, което още повече ядосва хората в България. Лъжата му обаче е разкрита лордът смята, че Кюрпанов трябва веднага да си отиде в чужбина, за да не предизвиква повече скандали и спорове тук. Той не е лош, но ние сме различни и  в нашата страна няма място за хора като него, твърди ватманът.

 Цялото му поведение в къщата на ВИП-овете със сигурност е било предварително режисирано. Целият  театър обаче много  бързо се разкри от останалите участици в сезона и особено от мъжете. Пръв го надуши Стойко Сакалиев. Тервел също беше един от участниците, които доста рано заподозря нещо неестествено в държанието на Мариан. Аз съм категоричен, че той не е като всички български мъже, каза загадачно Евгени Минчев, но дали пък не видя в хубавия Мариян конкуренция?

 Въпреки всички ужасни слухове по негов адрес, самият Кюпранов продължава да отрича да е имал отношения с мъже и даже заяви, че ако някой мъж се осмели да му направи неприлично предложение, лично ще го пребие.

Не е ясно защо Евгени Минчев чак сега реши да излезе със сензационните си разкрития, но част от дамската аудитория не му вярва, симпатизира на Мариян и твърди, че бившият ватман пак е решил да изкара някой лев от пиар, без значение черен или бял. Както и отново да влезе в полезрението на публиката, окичвайки се с чужда слава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7stYkzVjG8E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *