Евгени Минчев размаза Рут и Мариан Кюрпанов

0

Евгени минчев елхаСветският лъв Евгени Минчев задмина себе си, като се накичи с лъскави топки на традиционния си скъп гердан. Той заяви, че в него още витае коледното настроение и искал да изглежда лъскав и празничен.Той по-скоро изглеждаше смешен, но нямаше кой да му го каже това.  За сметка на това не пропусна, а направи на мат и маскара облеклото на известни и актулани в момента светски личности.

Първата му „жертва“ и май напоследък постоянна,  беше моделът Мариан Кюрпанов: Той има външна красота, но изключително лош   начин на обличане. Слага къси сакенца, костюмите му приличат на извадени от сандъка на дядо му, няма никакви аксесоари и даже не подбира добре цветовете. Лордът виждал изключителна „мъжественост в красотата на това момче“. На всичкото отгоре му приличал на агроном на бал, който си е сложил сако от шаяк и му липсват само потурите.

Рут Колева пък оприличи едновременно на кмета на Лондон и на ранната  Алла Пугачова. Имало нещо общо в прическите, излъчването и изключителното неумение да подбира подходящи дрехи, с които да изглежда добре. Добре, доколкото може де… Любо Стойков също не бе пожален и бе наречен – „още един агроном в българската мода“.

Когато говорим за облеклата на изброените от мен хора, това няма нищо общо с тяхната човечност и професионализъм, веднага се застрахова Минчев, защото току виж после изяде някой тупаник, от Мариан не, но като нищо от мъжествената Рут Колева. Той не подмина и Любен Дилов-син. „Имаш нужда от пъдар преди да тръгнеш към гардероба да се обличаш“, размаха му пръст ватмана. Ти пък откъде разбираш от висша мода, от трамвайното депо ли, сряза го водещият, който също често прилича на коледна елха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *