Евгени Минчев проговори за връзката си със Сашо Диков

0

Евгени минчев елхаНа молбата на Сашо Диков  да разкаже за някои от по-пикантните гей афери в България, Евгени Минчев попита невинно дали да не започне с тази между него и водещия. И смигна невъзмутимо на зрителите. Сашо Диков се шашна, започна да пелтечи и да се оправдава, видимо се изпоти, темето му заблестя още повече.

Той припряно заяви, че казаното не е истина, закачка порсто,  макар че е имал в службата си и такива подмятания, но те били шегички. Не бих си легнал с теб, дори да искаш, опита да го успокои светският лъв, ти си много фин и изтънчен човек,  виж само как се измъкна от скандала с Волен Сидеров, хем дъщеря ти има джип за Коледа, хем не си й го купил ти.

Диков подскочи като опарен и от темата за джипа и сравни Евгени Минчев с Шекспир. Общото между тях било, че и двамата са писатели и поети, и двамата са с обратни сексуални наклонности. На светския лъв не му мигна и окото и даже се поласка, че го сравняват с великия поет и драматург.
.

Гейовете в България са десетпроцента, обаче педерас*ите са много повече, заяви отговорно  Минчев и пак леко ръфна водещия – и теб трябва да те включа в една от категориите, но няма да го направя, защото си ми домакин, а гостите не бива да обждат домакините си. Обаче така и така съм тук, ми се иска да попитам вашата телевизия и специално ти, имате ли право да поставяте етикети на гостите си още от вратата ?

Какво значение кой е гей, кой не е, за кого се говори, че е? Има толкова неща, които вълнуват хората, че сексуалената  ориентация на когото и да било не е особено интересна. Афери има много – мъже-жени, мъже-мъже, жени-жени, но аз пък не съм им хроникьор и няма да ги разкажа, каза ватманът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Fqe1hchL2lY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *