Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Евгени Минчев: Мъжът на Мис Крокодил ме обиди на смотан педе*аст!

Евгени Минчев

Паркетният лъв безкрайно обиден на руснака

Евгени Минчев се оплака, че на светско събитие бил напълно безпричинно нападнат от Александър Бередин, съпругът на печалната миска Антония Петрова. Руснакът го изложил пред хората доста лошо, като го нарекъл „смотан педераст” и го заплюл в очите. За да приключи изстъплението си по подходящ начин го блъснал с рамо в гърдите и го оставил да се гърчи от болка.

Лорд Минчев е категоричен, че избухването на Саша е напълно непредизвикано от самия него. Единствената му вина се криела в негово неотдавнашно изказване, че ако ще чакаме красотата да спасява света, то заради Антония Петрова България ще е във вечна война. Тези мили думички именно вбесили крокодилката и Бередин.

Саша Бередин и Антония Петрова

Маестро Евгени пък обясни, защо така ненадейно е сменил отношението си към своята бивша любимка Антония Петрова. В известен период тя беше не само негова близка, но той дори я поддържаше, превръщайки се едва ли не в единствения българин, който твърдеше, че тя действително е много красива.

Евгени Минчев разкри, че отначало се държал добре с нея, защото водели преговори да й стане личен пиар. В един момент обаче Антония го отрязала с мотива, че няма да дава пари на такъв сдухльо като него и оттогава той я намразил. От своя страна миската пък заяви, че псевдо лордът е най – лицемерният интригант на света.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=LuspZp7o464

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *