Евгени Минчев купува ново БМВ на Китаеца

3
Евгени Минчев и Китаеца

Паркетният лъв на България Евгени Минчев знае как да уважава своите най – близки приятели, издават звездни клюкари. Според техни твърдения, новата му изгора Ники Китаеца щял да получи чисто ново БМВ – кабрио, с което да се фишка по пътищата на родината.

Двамата били забелязани от бдителни папараци преди няколко дни, да оглеждат луксозните возила във фирмения магазин на немската марка. Китаеца дотолкова се заплеснал по колите, че напълно забравил за всякаква предпазливост и започнал да се тръшка пред Евгени като малко дете, защото искал колата да е с повече екстри.

Ники Китаеца

Бдителният Минчев обаче го сръчкал в ребрата да си трае, защото забелязал с периферното си зрение шпионина, който в този момент се приготвял да снима. Когато разконспирирали заверата, двамата набързо се снишили между подредените автомобили и на секундата се изнизали от магазина.

Според приятели на Ники Китаеца, скъпия подарък не е любовно признание, а просто част от хонорара за книгата, която фолк продуцентът пише за съвместния си живот с Азис. Той беше подкокоросан от лорд Минчев да опише на хартия живота си със скандалната звезда на чалгата, което той на драго сърце приел да направи срещу огромно заплащане.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=LuspZp7o464

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. BMW хонорар за книга!? И то част от хонорар. И Асенчо Блатечки пак да ми бърка по хладилниците на хората после!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *