Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Евгени Минчев: Емил Димитров беше много стиснат

Евгени МинчевЕвгени Минчев разкри, че Емил Димитров имал две лица. Когато бил пиян, мислел с нежност за него, позволявал му всичко.

Канел го в дома си, разнежвал се, дори плачел на рамото му.  Когато изтрезняавал обаче, се променял. Гледал го лошо, обвинително и сякаш дори го мразел. Или може би е мразел себе си за тази си слабост. Самият Минчев правел подаръци на кумира си, носел му парфюми,луксозни за онова време бръснарски пренадлежности, даже някоя бутилка с по-засукан етикет. Емил обаче не му давал нищо. Бил адски стиснат и непрекъснато преглеждал всички вещи вкъщи, след като приятелят му си тръгнел, за да види дали не е откраднал нещо. Емил Димитров певецНямал му вяра, нямал вяра и на никой друг.

Веднъж Евгени му поискал някаква каквато и да било негова вещ да я разиграе на търг на благотворителен бал. Певецът се инатял и не пожелал да му даде дори едно копче.  Всичко му се свидеше. Чудех се как да взема вещ, защото бях обещал и като седнахме да пием вино, прибрах в джоба си тирбушона му. Беше ми гузно, но нямаше как да си тръгна, без да  взема нещо негово. Изобщо не ми дойде на ум, че мога да купя от магазина някаква вещ и да обявя, че той я е дал, разказва Минчев.

Още преди да мине балът, той ми се обади по телефона и направо попита взимал ли съм нещо от дома му. Отговорих смело с да и това ни скара за известно време.  Този тирбушон не беше скъп, най-много пет лева струваше и не мога да си представя човек, който толкова много ще се засегне заради такава дреболия. Плюс това имаше поне пет. Ватманът не призна какви точно са били отношенията му с певеца, но намекна, че често били заедно. По необясними причини той заяви и че никога не би отишъл на гей парад и не би подкрепил такава кауза. Според него сексуалността е нещо дълбоко лично и не трябва да се развява като знаме пред другите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *