Ето защо Явор Бахаров шамароса Луиза Григорова! Вижте защо я изгони!

2
Луиза Григорова чисто гола

Снимала се чисто гола на морето

Пазената в дълбока тайна истинска причина за раздялата между скандалната актриса Луиза Григорова и нейния бивш годеник Явор Бахаров лъсна преди ден когато стана ясно, че е правила голи снимки за моден календар.

Колкото й да е кротък по характер Яворчо, нервите му просто не издържали и той я пратил да ходи на майната си. Говори се, че при скандала преди раздялата дори изпуснал на няколко пъти ръката си и я нашамарил доста здраво.

Загадъчно и изключително любопитен анонс към историята е, че виновница за голите снимки на Луиза е нейната майка Ивета, а календарът е направен с цел да рекламира собствената си фирма. Инициативата била именно на загрижената родителка, която през лятото попитала щерка си и още 11 отракани момичета дали са съгласни да си събуят гащите. Всичките девици с радост се съгласили да позират чисто голи и за целта били закарани чак на Дюни.

Луиза Григорова

Фотосесиите били осъществени в началото на септември, като опитният фотограф принуждавал красавиците да стават още на първи петли, за да застанат най – късно в 5. 30 сутринта пред камерата. Замъкнал ги на един от по – отдалечените плажове, за да не събират излишни зяпачи.

Момичетата треперели от студ, но майката на Луиза и майсторът зад обектива останали безчувствени към техните молби за пощада. В крайна сметка всичките фотоси станали повече от перфектни, поради високия професионализъм на гърлите.

Въпросният календар бил отпечатан в много малка серия от едва петстотин броя, защото майката на Луиза Григорова останала без пари, понеже сериозно се охарчила да плати на фотографа. Въпреки всичко, два броя от изданието ще бъдат безвъзмездно раздадени на Влади Ампов – Графа и Рафи Бохосян, които ще забавляват гостите на агенцията по време на предстоящото коледно парти.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=U7h-jkGGZJo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Е голяма работа че се е снимала гола. Явно Явор е мноо ревнив, а не трябва така. Хубаво е момичето, що да не се радва на това което има докато може?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *