Ето скандалния клип от секса между Витомир Саръиванов и любовницата му Биляна – с видео

0
Любовницата на Вито - Биляна
Любовницата на Вито - Биляна

Витомир Саръиванов се закани да съди папараците на в. Уикенд, които миналата седмица го заснеха с камера и фотоапарат как прави секс с дъщерята на шефа на СЕМ Георги Лозанов, Биляна. Момичето е бивша пиарка на „Биг Брадър“ и настояща репортерка в радио „Дарик“. И също като любовника си Витомир е семейна, дори миналата година е станала за снимки витомир любовницапърви път майка.

Фотосите от оралната любов на двамата прелюбодейци в полите на Витоша разтърсиха България. Шокирана от разразилия се скандал, съпругата на Саръиванов, Диляна подаде молба за развод и най- вероятно ще одруса солидна сума и яка издръжка забогателия си от халтурни телевизионни изяви съпруг.

Целувка между Витомир и любовницата му Биляна
Целувка между Витомир и любовницата му Биляна

Любовницата Биляна пък изпадна в тежко емоционално и психическо състояние, взе си годищшната отпуска и се покри от любопитните журналисти на вилата на родителката си Галя Георгиева, която е втора съпруга на медийния надзорник Гого Лозанов. Само преди часове в интернет изтече и скандалното папарашко видео – свидетелство за изневярата на мистър „Биг брадър – истината“ и колежката му. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *