Ето коя е най- богатата фолк певица!

1

Ники Михайлов помага на възлюбената с връзки и контакти

Алисия
Алисия

Поп – фолк певицата Алисия се превърна в обект на неистова завист и злоба от страна на своите колежки, след като навръх 8 март стана ясно, че от всички тях изкарва най – много пари. Според последните сведения, възлюбената на Ники Михайлов не само е най – оборотната в бранша, но и работи за „Пайнер” при изключително изгодни за нея условия.

Алисия има по цели четири участия всяка седмица без изключение, а нейните колежки са категорични, че изкарва повече от три от тях взети заедно.

Алисия и Ники
Алисия и Ники

Основните причини за това били две. На първо място хонорарът ѝ е само четири бона, което може да си позволи заради невероятните условия на договора си с компанията – майка „Пайнер”. Вместо да изсипва голямата част от прихода в ръкавите на инж. Димитров, тя отчита пред него едва 1500 лева, което ѝ дава невероятната възможност да оставя за себе си крупната сума от 2. 5 бона.

Втората основна причина за успехите ѝ е невероятната протекция на Ники Михайлов, който много помага с големите връзки на баща си и неговите лични контакти. Заради името на Боби, голяма част от кръчмарите били склонни да си затварят очите дори и за по – изгодни оферти от тази на Алисия и предпочитали да наемат нея.

„Няма спиране. Прави луди пари, не знам как издържа. Понякога вършее в две кръчми за една вечер. Ама друго си е, като си имаш Ники Михайлов да ти помага. То и аз да бях, и аз щях да имам толкова участия” – коментира завистлива колежка от „Пайнер”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JHJ6ndUYD6o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *