Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ето какво ни чака! Вижте кой ще ни управлява след изборите през май!

5 партии ще разкъсват баницата в новия парламент

5 стари партии влизат в новия парламент

5 стари партии влизат в новия парламент

Водещи политолози направиха експертни изчисления, с чиято помощ стана ясно кои са партиите, имащи реален шанс да се намърдат в новия парламент след изборите на 12 май. Специалистите уточняват, че списъкът е прогнозен и може да послужи единствено за обща ориентация.

Сметките за новите късметлии се базират върху усреднените резултати от социологическите проучвания, които бяха извършени през последните седмици. Според тях шанс да захапят кокала имат лидерите ГЕРБ и БСП, следвани от ДПС, Атака и партията на Меглена Кунева – България на гражданите.

протести

Протестите срещу монополите

Според изчисленията на изборния експерт професор Михаил Константинов, ако проучванията на НЦИОМ, Медиана, Галъп, Алфа рисърч и МБМД са относително верни, то ГЕРБ ще намърда 100 депутата във властта, БСП 78, 26 за ДПС, Атака 20 и България на гражданите 16. Специалистът обаче уточнява, че реалният резултат на ДПС по всяка вероятност ще е с между 3 и 4 процента повече, като това се дължи на неточните в момента проучвания за гласовете, които се очакват да дойдат от Турция.

В крайна сметка хората не ги очаква нищо добро. Въпреки вълненията и всенародните протести срещу безпределните нива на корупцията и монополите, в следващото Народно събрание ще се намърдат същите стари муцуни, които разсипваха и продължават да разсипват държавата в последните почти 24 години. Във властта ще останат същите безидейни мързели, използващи политическите лостове само и единствено за собствената си изгода. Тези, които продават родината си на чужденците за жълти стотинки…

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *