Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ето как да разберете дали ви подслушват телефона

Лесен фокус разкрива дали ви подслушват мобилния телефон

подслушване на телефон

Как да проверя дали ми подслушват телефона?

Всеки заинтересован може да разбере по много лесен начин, дали личният му GSM е подслушван от МВР, недоверчивия съпруг или работодател. Цялата работа по залавянето на шпионите е много лесна и се извършва по магически начин чрез изключително прост, но сигурен и изпитан метод.

Всичко, което трябва да направите е да наберете чрез клавишите комбинацията *#06#. Очаква се на дисплея да се появи комбинация от цифри, която изписва серийният номер или IMEI на този апарат. Цифрите трябва да са 15 на брой, а ако има дори и една повече това значи, че към телефона е прикрепено устройство за подслушване.

IMEI - номера търсете под капака на телефона

IMEI – номера търсете под капака на телефона

За да сте още по – сигурни, можете лично да проверите оригиналния IMEI номер, който е изписан върху етикет на гърба на телефона (виж втората снимка). Ако искате да сравните изписаното на екрана и хардуерния надпис, просто отворете апарата и свалете батерията. Ако между двата надписа има разлика – честито и внимавайте какво говорите.

Лошата новина обаче е, че последните и най – модерни шпионски устройства преодоляват този тест. Хубавата е, че в България по принцип се използват по – старите и можете много лесно да установите дали ви подслушват.

Друг сигурен признак, че вашият GSM представлява интерес за някои кръгове е честото заглъхване по време на разговор, ехото и чуването на странични звуци като от електронна изчислителна машина.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *