Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ето ги Предателите, които Погребаха България със СЕТА! Истината е повече от Брутална! Виж Тук:

Гласуването в подкрепа на СЕТА в Европарламента предизвика политическа буря не само у нас, но и в цяла Европа. Родни политици, медии и общественици се питат кои са народните предатели, които са дали вота си в полза на унищожителното за България търговско споразумение с Канада. Никой обаче не направи елементарна проверка, за да извади имената на нашите евродепутати, подкрепили СЕТА. Ние от Skandalno.net отделихме време и се поразровихме по- надълбоко в проблема.

Вероятно част от читателите ни нямат представа какво изобщо е СЕТА. И това е по причина, че националните предатели от ГЕРБ, които доскоро управляваха, изобщо не си направиха труда да проведат информационна кампания сред населението, защото инак би станало ясно колко унищожителен и пагубен за България е този договор. Други, вероятно са чули само това, че с подписването на СЕТА ще отпаднат визите с Канада и навярно се чудят какво му е лошото на това. Няма лошо, стига сделката да не беше „кон за кокошка“.

Но нека първо да започнем с имената на тези български евродепутатите, които постъпиха национално отговорно и гласуваха СРЕЩУ унищожителната сделка СЕТА.

ГЛАСУВАЛИ СРЕЩУ СЕТА:
–ВМРО+ББЦ/ЕКР – Ангел Джамбазки.
–БСП/ПЕС– Момчил Неков, Георги Пирински, Сергей Станишев, Петър Курумбашев

А ето кои са слугите на чужди сили, лобистите, които подкрепиха предателското спрямо България споразумение за търговия между ЕС и Канада:

ГЛАСУВАЛИ ЗА СЕТА :
– ГЕРБ/ЕНП: Мария Габриел, Ева Майдел, Светослав Малинов, Андрей Новаков, Андрей Ковачев, Владимир Уручев, Емил Радев.
–ДПС/АЛДЕ: Филиз Хюсменова, Илхан Кючюк, Искра Михайлова,

Познавате ли тези хора? Чували ли сте някога нещо за тях? Виждали ли сте лицата им? Едва ли! Те работят на тихия фронт. Те са национални предатели. Не трябва да се набиват на очи, поне не и в България.

Тези евродепутати не работят за родината си – те са безродници. Те служат официално на чужди господари – на своите европейски партии, в които членуват. Няма да ги чуете нито веднъж да споменат името на родината си – България, която ги е изпратила в Брюксел. Ще ви говорят надълго и нашироко за „европейски ценности“, „европейски политики“, „европейски практики“ и пр. В тези хора отдавна вече не е останало нищо „национално“.

Ако се поразровите в интернет, едва ли ще откриете много информация за това какво точно работят в Европарламента. Разбира се, в личните им страници на евродепутати ще видите да отчитат разни конференции, инициативи, доклади, изказвания, и пр. Ако се зачетете и анализирате по-задълбочено обаче, ще установите, че в повечето случаи става въпрос за отвлечени концепции, кухи фрази, помпозни обявления, а често и пълни безмислици.

Но нека не бъдем голословни. Ето какво избраха за България нейните представители от ГЕРБ/ЕНП И ДПС/АЛДЕ, които на 15 февруари гласуваха в полза на СЕТА (т.е., ТТИП – Трансатлантическото споразумение, което ЕС трябваше да сключи със САЩ, но впоследствие беше отхвърлено от Доналд Тръмп и заменено с почти същото споразумение, но под новото име СЕТА).

Ето какво ще се случи с България след подписването на СЕТА! Добре е да го знаете:

–Пълна липса на контрол върху ГМО продуктите, които се внасят в страната
–Разгром на българското животновъдство и месопроизводство, заради огромната квота за внос на месо от Канада (разбирай и САЩ);
–Фалит на и без това малкото останали български производители;
–Корпорациите придобиват по- големи права от държавите и могат да ги съдят в специализирани съдилища. Могат да съдят държавата дори за това, че не са спечелили достатъчно пари в съответната държава;
–Корпорациите могат да спират влизането в сила на закони в дадена държава, ако не са й изгодни;
–Тотално отдаване на концесия и приватизация на обществени услуги като образование и здравеопазване, също инфраструктура, телекомуникационни мрежи и пр.

Ето така „защитиха“ интереса на България евродепутатите й от листите на ГЕРБ И ДПС, които всеки месец прибират по 30 000 лева заплата, имат гарантирана пенсия от 4 000 лева, пътуват безплатно по целия свят и пр. благинки, осигурени им от нас, техните избиратели.

Но нека разгледаме някои интересни факти от житие- битието на тези родни евро-храненици:

Мария Габриел (Неделчева по баща) – от ГЕРБ/ЕНП. Два мандата евродепутат.
През 2012 г. прави най- големият си кариерен удар – омъжва се за Франсоа Габриел, който е един от съветниците на шефа на ЕНП – Жозеф Дол. От този момент, на Мария рязко й потръгва в работата – избрана е за зам.- председател на женската партия към ЕНП.

Филиз Хюсменова – от ДПС/АЛДЕ. Три мандата евродепутат.
До 1997 работи като учителка по френски в Математическата гимназия в родната Силистра, а също и на хонорар във филиала на Русенския университет в града. В периода 1997- 1999 г. влиза в управата на ДПС- Силистра. В същото време се издига и в кариерата– става експерт по чужди езици към Регионалния инспекторат по образование на град Силистра. Постепенно започва да расте в йерархията на ДПС и така успява да си спечели цели три мандата като евродепутат.

Илхан Кючюк – от ДПС/АЛДЕ. Един мандат.
През 2012 г. оглавява младежката организация на ДПС. През 2014 г. става евродепутат. В момента е зам.- председател на партията си с Европарламента – АЛДЕ.

Ева Майдел (Паунова по баща)– от ГЕРБ. Работи от 5 г. в Европейския парламент. Първо като сътрудник, а после и като евродепутат.
Бивша манекенка от Дупница, известна единствено с титлата си „Кралица на светлината“, преди да стане евродепутат. Майка й Зоя Паунова е във фармацевтичния бизнес, шефка на „Астра Зенека“ за България. Дамата е известна в Дупница като наследница на видна комунистическа фамилия. От един месец, Ева Паунова вече е с фамилия Майдел, тъй като сключи брак с австрийски адвокат.

Светослав Малинов – от ДСБ/ЕНП. Втори мандат евродепутат.
Един от основателите на ДСБ. Много силна фигура в партията. Завършва Софийски университет със специалност „Политология“. Специализирал е в различни държави. Автор е на няколко книги. Освен това превежда – Джон Лок, Едмънд Бърк и Франсиз Бейкън.

Андрей Новаков – ГЕРБ/ЕНП. Първи мандат евродепутат.
Само на 28 г.! Попада в Европарламента, след като Томислав Дончев се отказва от мястото си на евродепутат през 2014 г. за да стане министър. Завършил е „Публична администрация“ в Югозападния университет. Бил е на обучение в САЩ, като участник в проект за млади лидери, който включвал стаж в Държавния департамент и Пентагона.

Емил Радев – от ГЕРБ/ЕНП. Първи мандат в Европарламента.
По- известен като евродепутатът на мутренската групировка ТИМ. Варненски адвокат, който се включва в редиците на ГЕРБ още при създаването й през 2007. Не крие, че е имал контакти с лица от групировката ТИМ, но твърди, че били само в качеството му на адвокат. Като редови депутат от ГЕРБ, често е бил подозиран в прокарване на лобистки закони.
Но ето и най- фрапантният случай: Малко след като съпругата му Мария Радева е избрана за главен секретар на Върховния апелативен съд (ВАС), Радев скоростно внася две предложения в парламента за разширяване правомощията на шефа на ВАС. Първият му проект гласи, че председателят на ВАС може да изпраща съдия по свое усмотрение, макар и от по- нисък ранг, да замества административен съдия, който е възпрепятстван да се яви на работа или ако постът в момента е свободен. Вторият проект на Емил Радев гласи, че шефът на ВАС трябва да има правото да изпраща административни съдии в различни отделения, без значение дали искат, или дали има единодушие на събранието.
По- късно Радев се оправдава, че когато внесъл тези предложения, все още не знаел, че съпругата му Мария е спечелила конкурса за главен секретар на ВАС.
През 2015 г., когато Емил Радев вече е евродепутат, жена му печели по съмнителен начин конкурса за шеф на ВАС, макар че няма никакъв стаж като съдия. В крайна сметка обаче, така и не е назначена.

Искра Михайлова – от ДПС/АЛДЕ. Първи мандат евродепутат.
Верен кадър на ДПС. Образованието й е „Библиотекарство“, въпреки че по онова време се води полувисше. Твърди, че след това е правила магистратура в Санкт Петербург, но в края на 70- те тази научна степен не е въведена нито в България, нито в СССР. От 2001 до 2009 г. работи в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, като стига до зам.- министър. В периода 2013 г. – 2014 г. е министър на околната среда и водите в правителството на Пламен Орешарски. След това влиза в листата за евродепутати и става такъв след отказа на Делян Пеевски от мястото си.

Андрей Ковачев – от ГЕРБ/ЕНП. Втори мандат евродепутат.
Името му попада в списък с евродепутати, пряко свързани с Джордж Сорос.
Любопитна случка с нашият представител в Брюксел от 12 септември, 2016- а година. Ковачев кани група журналисти в офиса си в Брюксел. Представител на руската НТВ го пита защо името му фигурира в документи, уличаващи го във връзки с Джордж Сорос. Андрей Ковачев побеснява и започва да крещи на репортера да изключи камерата. Родният евродепутат оправдава  бурната си реакция с обяснението, че въпросът не бил съгласуван предварително. Същото нещо повтаря на руския екип, вече извън кабинета на Ковачев, един от сътрудниците му.

Владимир Уручев – от ГЕРБ/ЕНП. Трети мандат.
Работи като главен инженер в АЕЦ „Козлодуй“ на блокове от 1-и  до 4-и по времето, когато окончателно се отказваме от 3-и и 4-и. Блоковете са спрени за 31 януари 2006 година, когато той все още изпълнява тази длъжност. А през май 2007 Владимир Уручев вече е в кандидат- листата на ГЕРБ за Европарламента и бива избран за евродепутат.
Между 2012 и 2013 г. съвместяваме работата си като евродепутат с …шефско място в борда на директорите на АЕЦ „Козлодуй“.

Сред имената на гласувалите не се забелязват: Неджми Али от ДПС/АЛДЕ и Николай Бареков от ББЦ/ЕКР
*Неджми Али – ДПС. Не е известно защо изобщо не е присъствал на гласуването. Но като се има предвид как са гласували съпартийците му, най- вероятно неговият вот щеше да е същия. Неджми Али е кадър на ДПС от района на Джебел, където е бил общински съветник до 2003 г. В периода 2001 – 2003 г. участва в ръководството на Агенцията по приватизация. След това, от 2003 до 2005 е зам.- военен министър. Същата длъжност изпълнява и в периода 2013 – 2014 г.

Бареков, май вече е ясен на всички. Няма защо изобщо да го коментираме.

Остава една последна надежда – България да не ратифицира СЕТА. Но това зависи единствено от новото правителство, което евентуално ще се състави след изборите на 26 март.

Ако сме послушни и го ратифицираме, Канада ни обещава да премахне визите за България. Поне с тази мантра ни успиват националните предатели и евролобисти от ГЕРБ, за да оправдаят подкрепата си за тази предателска сделка, която на практика ще доунищожи родината ни.

Ще продадем ли България! Ще заменим ли благословените си земя, въздух и вода за жалко емигрантско бъдеще в чужда държава, като несретни просяци?

Ще превърнем ли децата си в икономически и духовни роби на Западната цивилизация?

Ще отрежем ли корените си?

Не! Българският народ е малък, но горд народ. И за честта си ще се бори докрай! А Битката ще е на живот и смърт! Това е сигурно! Затова ние от Skandalno.net сме спокойни: Защото, във въздуха се усеща, че скоро ще настъпи мига, когато лъвът балкански ще се събуди и ще изреве: Долу СЕТА, долу икономическото евро-робство! Да живее суверенна България! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Ето ги Предателите, които Погребаха България със СЕТА! Истината е повече от Брутална! Виж Тук:

 1. Нади Отговор

  23.02.2017 в 2:08

  Много добре ,вече ги знаем и какво от това ,айде да видиме дали ще бъдат подведени под отговорност.

 2. ugain Отговор

  23.02.2017 в 20:27

  диреци и въжета има достатъчно

 3. ИВАН Отговор

  27.02.2017 в 0:20

  Педалската гей свита на ГЕРБ е гласувала „ЗА“ СЕТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *