Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Естрадната прима Лили Иванова крие 2 починали сестри

Лили Иванова

Още преди да се пръкне на бял свят, смъртта белязала живота на Лили Иванова. Певицата губи най-близките си роднини и приятели един след друг, които капят като зрели сливи от клона на живота. И всичко за изпълнителката на „Детелини“ е като дежа вю, тъй като още преди 50-те години болна циганка й предрича самота и отшелнически живот.

Докато днешната звезда прави първите си стъпки като медицинска сестра в Кубрат, в болницата е настанена възрастна ромка. Заради тежкото й здравословно състояние лекарите я отписали от тоя свят. Никоя от здравните работнички не обръщала внимание на мургавата Айше освен припкавата Лили.

За дай се отблагодари за грижите, веднъж циганката хванала ръката на Иванова и започнала да врачува: „Тая работа с болните хора не е за теб. Ти ша станеш певица, светът ша обиколиш, но все сама – много сама. Ни приятели, ни рода, ни челяд ще се завъртят покрай теб! Сама – като кукувица ша си!“

И времето доказва, че зловещото предсказание на ромката се сбъдва с изумителна точност. Днес Лили се опитва да се сети какво още й е казала мургавата врачка. В пороя от думи запомнила само това.

Неизвестен факт е, че преди певицата да се появи на бял свят, родителите й Мария и Иван се прощават с две женски рожби. Първото дете умира от скарлатина. Второто пък – Лиляна, предава богу дух още докато е в люлката, пеленаче, пак от скоростната болест.

Циганка предрекла съдбата на Лили

Изпълнителката на „Ветрове“ не жали за сестрите, които не е имала щастието дори да зърне. Отъждествява ги като насекоми, тъй като по това време децата мрели като мухи от всякакви болести.

Живи или умрели, отношението на Иванова към кръвните й посестрими не се рзличава много. Три години преди нея е родена сестра й Магда. Двете обаче не се разбират от малки та чак до днес. Тази година сестрата на Лили чества 76-годишнина.

Въпреки годинките си обаче и двете сестри са в цветущо здраве и никоя не хленчи от старчески болежки.

И как инак, след като в родословното им дърво има няколко столетници и цялата рода живее до достолепни старини.

„Винаги съм се щадила от греховете, в които изпадат другите хора. Цял живот нито съм пила, нито съм пушила, нито съм се чукала като свирка с кой – да е. Моето е сой!“, категорична е динозавърката на популярната песен у нас.


ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *